Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1600
Ostavite komentar
dobro dan mame htela bi da znam dali ima neke mame koje imaju 38 godine i imaju vec dete i oceju jos jednu bebu pozdrav iz pariza
Evo ja sam baš taj slučaj :) Punim 38 za koju nedelju i trudna sam sa drugim detetom u osmoj nedelji. Što?
Da li se mogu piti cajevi,i koji?
Nana, kamilica, sipurak i caj za trudnice dr Josif Pancic protiv bakterija u trudnoci ako zatreba.
Zanima me da li je nekoj trudnici bilo lose kada pojede nesto slatko?
Inace trudna sam 7+4 ali kad pojedem bilo sta sto je malo slatko bude mi strasno muka, jos nisam povracala i ovako nemam mucnine.
Uzivaj!! 😂
meni je od svega muka, jedino od jabuke, palacinke sa eurokremom i cokoladom nije 🙈
salu na stranu, zaista mislim da je bolje kad ti je muka od nezdravih namirnica ☺️
Ni meni nije prijalo slatko, ni sad nisam nesto luda za slatkisima. Ja sam samo prestala da ga jedem, sad mogu nekad pojesti kocku cokolade ali vise volim slano (stapice, krekere, kokice) .
Cula sam dosta trudnica da su imale i imaju taj, da kazem problem, i sve je u redu sa njima pa se nisam opterecivala. Gledaj to sa pozitivne strane, manje ces se ugojiti. :)
Salim se, samo polako. 😊❤
Interesuje me da li je neka mama imala temperaturu tokom prva tri meseca jer kazu da je mnogo opasna po bebu u tom periodu?? I ako jeste da li je sa bebom bilo sve ok?
imala ja u 6toj nedelji, ali trajala jako kratko, sad smo 9ta nedelja sa bebom je sve ok, a temperature nema od tad u opste
Hitno mi treba odg? Da li je neka mama bila bolesna imavsi temperaturu najveca 38,4? Tokom prva tri meseca trudnoce? Bolesna sam,imam temperaturu a 8 sam nedelja,neki doktori kazu da ne valja za bebu a neki kazu da je to normalno😞 pa me interesuje dal je neka isto bila tako bolesna u tom periodu i posle sa bebom po porodjaju je bilo sve u redu?
mene je uhvatio virus, imala sam 39,6 cak cetiri dana, u sestoj nedelji, sada je sve ok a deveta sam nedelja. samo cajeve pij sa medom i propolisom. bice sve ok
Draga..sad samskoro i ja 8 nedekja .Do juve sam pila antibiotike zbog velike prehlade i imala temperaturu.Niko od lekara mi nije rekao da je temperatura opasna..Nemoj da brines bice sve ok sa bebom❤
Pozdrav imam problem trudnice.. dali koja od vas primjetila da im je stolica promijenila boju, doslovno je crna crna... inace znate danje svjetile smeđe il kako vec.. a sad bas crno.. jel to po vama u redu??
Ja pijem vitamine (kao vecina trudnica), i kad sam citala uputstvo koje dodje u kutiji sa tabletama pisalo je da je moguce da ce mi stolica biti tamna. Procitaj i ti za tablete koje pijes.
Pijem folnu i vitamine... moguce da je od tih vitamina... jer trudim se da imam redovito, pijem donat.. šetam i ne zadrzava se bas mnogo u organizmu.
Da li pijes gvozdje mozda? Moze da bude od gvozdja, ali i od toga jer se dugo zadrzava u organizmu, mnogima sa trudnocom dolazi i zatvor. Mene prati od pocetka.
Cao ja sam Marina. 8 nedelja sam trudnoce. Muci me glavobolja pa bi vas pitala sta moze da se pije za glavobolju. Hvala pozdrav.
I ja sam imala migrene, moze slobodno paracetamol na 6 sati, bar su meni tako rekli, i mozete da kupite neku kremu koja hladi, ja sam kupila od nane prirodnu i onda masirate vrat i celo, i odmarajte u zamracenoj prostoriji.
Imam i ja taj problem, imala sam i u prvoj trudnoci. Moze samo Paracetamol, meni je dr rekao najvise 2 u toku dana ali da prodje minimun 8h izmedju. Ponekad mi pomogne i gorka kafa sa limunom.
Skoro 9 nedelja trudnoce mucina ujutru i uvece i problem sa hemoroidima ima li koja slican problem?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »