Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Cao drage svima..10 - ta sam nedelja ali uopste nemam problem sa mucninama..Da li bi to trebalo da bude problem?Nemam iskustvaaa 😅🤔😉
Posto ne mogu da spavam, poceh da citam na forumu. 13-a nedelja sam, od mucnine i povracanja cu da poludim, svako jutro. 😓
Blago tebi sto je nemas, uzivaj u trudnoci. 😊😊❤
Hvala Snezanaa 😘
Budi srećna, samo ću ti to reći, haha. Sve je to normalno, ne brini.
Pozdrav svima . Imam mucnine vec od 6 tj.trudnoce ,znaci imam mucninu od kad se probudim pa sve dok ne zaspem , nekad se zna desiti da i povratim ,al vrlo rijetko . Da li je jos neka bila u slicnoj situaciji , i sta da radim da bar malo to ublazim ??

Zdravo, imamo isti problem. Ja pijem Mg Mivelu kad me uhvati baš baš muka i lakše mi je, krekere, sok od jabuke i same jabuke. Dosta njih kaže da je i donat dobar ali meni je bio gadan i nisam ga mogla piti. Jedem manje obroke. Voće. Takodje sladoled mi odgovara, pa probaj nešto od ovoga. Puno sreće ti želim.
Zdravo mame i buduce mame. 😊 10. sam nedelja trudnoce, postala sam jako gadljiva i placem zbog svake sitnice. Reklama zna da me rasplace, cak iz najveceg smijeha pocnem da placem (zbog gluposti) i onda nastavim da se smijem kao da nista nije bilo. Stalno bih spavala. Da li je neka imala slicna iskustva? Kako se nosila sa tim?
Sad sam vec usla u 14. nedelju i sad me hvataju napadi smijeha bez nekog razloga. Ali mi suze idu od smijeha. Isto placem zbog gluposti ali bas manje.
ista situacija ,mislim da se tu ne moze nista 🤷‍♀️ hormoni,ja placem po ceo dan :/
Poslednjij par dana imam veliki problem sa zatvorom 🥴 osecam se naduto i pocinjem manje da jedem jer mi smeta hrana koju ubacujem a ne idem u wc 🙄 pokusavala sam sa mlakom vodom na prazan zeludac, redja kafa, banana... ali nesto mi ne ide 🥴 da li neko ima neki predlog za resavanje ovog problema? 😊
Sveže šljive su meni pomogle
Isti problem...samo haldno mleko iz frizidera,bar je meni to pomoglo...😉
Meni jedino pomaze Donat voda od pocetka. Probaj sa tim :) Dve case i resen problem. :)
Pozdrav svima, da li neko ima svakodnevne glavobolje? 😔
Ja ih imam, a pre trudnice glava me nikada nije bolela
Pozdraclv svima, imala bih par pitanja. Usla sam u 11 nedelju trudnoce, ali sam danas osetila neki cudan osecaj u vagini. Kao neki pritisak, ne bih znala da objasnim. Ne znam da li je sve to normalno, da li se siri materica. Da li je neko imao ovaj problem? Hvala.
Siri se materica, moguce da je od toga, tako su mi bar objasnili... ja sam u 9. nedelji osecala povremeno grceve kao i neki blagi pritisak... kad sam bila poslednji put kod lekara dala mi je utragestan vaginalno da stavljam posto ne krvarim, pa nema potrebe da pijem... od kako to koristim nista vise ne osecam... najbolje je da makar i za svaku glupost pitas sve lekara... ja dosta citam na netu jer sam prvi put trudna pa se dosta nerviram oko svega... ali najbolje je sve kod lekara 😊 pozdrav
Zdravo svima :) !
Može li neko da mi preporuči losione, anticelulit kreme, antistrije kreme koji se mogu delotvorno koristiti u trudnoći? Takođe, zanima me da li koristite antiperspirant i da li je štetan?
Hvala
Pozdrav, kao maser i maderoterapeut preporucila bih vam da ne koristite nista od anticelulit proizvoda, u trudnoci. Skidacete ga nakon trudnoce, ima vremena, bez brige. Dosta tecnosti, umerena setnja, dobra ishrana i negujte kozu nekim dobrim losionima. 🙂 A za strije sam od doktorke dobila preporuku za Saljicev melem.
Draga najbolja kremica je Vichy action intégrale vergetures, jeste da je malo višeg cenovnog ranga, ali je odlična😇
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »