Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1466
Ostavite komentar
Zdravo svima,
Ušla sam u 12 nedelju, doktorka mi je prilikom dabl testa na UZ videla blagu kontrakciju zadnjeg zida materice, dala mi je Ultragestan vaginalno da stavljam 2x na dan.
Sa bebom je sve okej, lepo se razvija, ali me zanima da li je neko od vas imao slično iskustvo?
Ja koristim utrogestan od 200mg 2x dnevno od pocetka do kraja trudnoce :)
Imala sam ja. Isto koristim utrogestan ali pijem i ROIDAKAL tablete. To vam je dodatak ishrani, sadrzi magnezijum, vitamin B6 i α- lipolicnu kiselinu. U apoteci su mi rekli da mogu da se piju uz vitaminske tablete koje pijemo. One se koriste uz utrogestan. U CG kostaju oko 17 €, dodje ih 30 u pakovanju.
postovanje..vodim se kao 11 nedelja,ali plod ne mogu da vide..beta skace,povracam,grudi me bole..neki su mi rekli da je to lazna trudnoca i da idem na kiretazu..da li je neka trudnica imala iskustva sa tim da su joj kasnije videli plod..
Imala sam slicno iskustvo sa prvom trudnocom. Imala je otkucaje srca ali se nije razvijala. Sacekali smo jos malo, pa jos malo i na kraju kiretaza, bila sam u 13. nedelji kad mi je odradjena.
Sad ima dosta testova, ima i 3D i 4D ultrazvuk. Probaj sve sto je do tebe.
Zdravo svima. U 11. sam nedelji. Jutros mi se pojavila blaga sukrvica, ima je u tragovima. Pijem utrogestan 2×200mg. Na pocetku (sesroj nedelji) sam imala braon sekret ali se to povuklo. Nemam bolove.
Hvala unaprijed.
Dobrooo jutro svima ja sam 10+3 nedelja imala sam 17 aprila isto smedje blago pojavljivalje krvi na papiru doktor mi je rekao da je to stara krv od menstruacije i pre 3-4 dana pojavi mi se malo krvi sasvim malo na papiru malo svetlija ali ja uzimam Fragmin inekcije tako da su mi smanjili na jednu pre sam uzimala 2 dnevno....Doktorica mi je rekla da nije nista strasno :-* :-* Bila sam na kontroli sad za sad sa bebicom je sve ok Pozz
Cao Budece mame. 😊
Ja sam 11 nedelje I imam problem Sa desnima, upaljene su I krvari uglavnom ujutru I kada perem zube.
Da li neko od vas ima isti Problem?

Cao ja imam isti problem da desnima,i mazem isto gingival gelom vec 10 dana al jos uvijek kad perem zube krv ide a i ovako kad ih se dotaknem zna krvarit.
Zdravo Jelena, imala sam ja isti problem. Sada mi je lakse, kupila sam najmeksu mogucu cetkicu i mazala sam Gingival gel na desni. Potruno je prirodan i sme da se koristi u trudnoci. Ginekolog mi je preporucio taj gel. Nadam se da ce ti savet pomoci.
zdravo mame,11 nedelja sam treca trudnoca po redu prehladjena sam i kasljem dosta pijem cajeve unosim vitamina i pijem sirup od bokvice,doktorka mi je rekla da radim dabl test kada sam isla da ga radim rekli su da nemogu da ga urade zato sto sam prehladjena kada ozdravim da dodjem.da li to ima neke veze sa tim i da li moram da idem ponovo kod dr za ultrazvuk ili samo da odem da uradim test?ovo mi je prvi pit da ga radim u predhodne dve nisam.
Ja sam radila ultrazvuk i moj ginekolog mi je rekao da dabl test radim za 2 sedmice, s toga mislim da ultrazvuk nije neophodan u 24h, ali opet se posavjetujte sa vašim ginekologom. Pozdrav 👶
ja mislim da ces morati da ponovis ultrazvuk jer se vadjenje krvi za dabl radi u narednih 24h
Drage trudnice, da li ste Vi radile Dabl test, i da li treba svaka buduca mama da radi? Hvala
Ja sam radila u 11+6 nedelji. Meni su rekli da treba.
Šta Bas buni kod tog testa, izvade krv i daju Vam odgovor jel sve ok ili ne?
Ja sam ga radila pre 4 godine iako ga doktor nije tražio, samo zbog sopstvene sigurnosti.
Srećno i uživajte!
Zdravo, pitanje za sve vas.. Da li je neka radila Verified test? Na prethodnom pregledu doktor mi je rekao da je sve u redu, ali da ću zbog godina (35) morati da radim taj test. Da li i kada ima potrebe za tim?
Hvala unapred..
meni je dr.isto savetovala, s tim sto sam ja pored tih 35 godina imala prosle godine i spontani. pričala sam sa više njih i svi su mi savetovali da ga ga uradim i ako je ok izbegnem amniocentezu. j aplaniram za dve nedelje da ga radim 🤞🤰
Zdravo, zanima me da li je neka od vas imala iskustva sa komisijom prilikom otvaranja bolovanja, čula sam da su rigorozni, a ja planiram da radim do kraja godine, pa da otvorim bolovanje?
Ja sam bila u novembru. Ne verujem da ces imati problema. Ako otvoris bolovanjem krajem godine, na komisiju ides tek pocetkom marta, jer ti prva dva meseca daje ginekolog, tako da ces tada biti vec 5,6 mesec. Nemoj da brines, produzice ti sigurno. :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »