Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Ja sam u prvoj trudnoci od pocetka koristila samo pavlovicevu mast i ni jedna strija mi nije izasla. Sad u drugoj trudnoci krenuvu isto sa tim. Mada imam i naviku da se svako vece mazem mlakom.
Zdravo. Za anticelulit kreme nisam sigurna da li sme i tacno koje. Za strije koristim Eucerin ulje za trudnice. U prvoj trudnoci sam koristila Striet, Saljicev. U DM-u ima takodje losiona, mleka Baby love i ostalih pa mozete malo istraziti sta vam najvise odgovara prema kozi i ceni. :)
To za losione i kreme i mene interesuje. :)
A što se tiče antiperspiranta, štetni si za naše zdravlje i mimo trudnoće. Ja lično već duže vrijeme koristim roll-on na biljnoj bazi, dakle bez alkohola, parabena, soli aluminijuma. Takođe, sve ostalo što koristim za ličnu higijenu je na biljnoj bazi.
Hvala na odgovoru. :)
Ja sam od juče počela da koristim Šaljićev melem Strijet. A, koliko sam otkrila, protiv celulita se moramo boriti zdravom ishranom, unošenjem dovoljno tečnosti, izbegavanjem slane hrane (koja je loša i zboh oticanja), šetnjom.. Juče sam pitala za Celulex da li ga smemo koristiti, međutim, iako je, navodno, potpuno prirodan, nije preporučljiv u trudnoći i za vreme dojenja.
Pozdrav svima! 10 sam nedelja trudnoce. Pre petnaestak minuta sam pocela da osecam cudnu bol u stomaku. Kao kada dobijem,konstantno boli. Do sada je bilo povremeno,samo probadanja,kazu da je to normalno jer se siri materica i plod namesta. Ali ovo sada mi je cudno. Trebam li da reagujem,mozda da odem kod ginekologa ako bol ne prestane do ujutru. Molim za odgovor ako neko ima iskustva ovakvih. Pozdrav
Ista situacija. Desilo mi se jutros, probudilo me u 5h. Baš jaka bol, presjecanje, kao pred menstruaciju.
Međutim, nije bilo krvarenja, pa me to utješilo. Kasnije kad sam ustala sve je bilo ok, nije bilo više bolova.
Imam vrtoglavice i muti mi se vid (u 10.nedelji trudnoce),
da li je to normalno i koliko obicno traje? Hvala!
Pozdrav,kakve si vrtoglavice imala? ja sam sad 10 ned i isto mi se desava
Meni je pritisak dosta nizak oduvek... sad u trudnoci pogotovo... proveri pritisak mozda moze to da bude, mada ne mora da znaci 😊
Zdravo mame, zanima me da li je neko ima isti slucaj kao ja? 10 nedelja sam trudnoce, sekreta naravno malo imam ali je problem sto se prije par dana taj sekret mijesa sa nekom braonkastom bojom. Kao kada su poslednji dani menstruacije pa vam izadje malo tamno smedje sluzi. Da li je to nesto opasno ili sam mozda u fazi kada vi trebala imati pa se zbog toga to desava?
Da li si bila kod ginekologa? Moze biti da je zbog toga ali meni to nije bio slucaj.
Pozdrav žene, ja sam 10 nedelja,treća beba. Papa test mi je pokazao IIIb grupu,i dobila sam upit za Gak. Da li se neko susreo sa tim?
Ja sam sve preglede oduvek radila u Gaku... poslednji put mi je pokazalo 3b i predlozena mi je konizacija i hpv tipizacija... bukvalno sam se prestravila... koristila sam razne vitamine jer mi je imunitet bio slab... koristila sam ispiranje irigatorom CAJEVIMA za ranicu na grlicu... i tampone natopljene u kantarion svako vece... i bilo mi je bolje ... moram da vidim kad smem opet papu da radim da proverim ... ako mozes uput bolje uzmi negde drugde... meni su tamo radili pre toga biopsiju i nisu odradili do kraja... a to mi je receno nakon intervencije kad sam imala redovan pregled isto u Gaku 🥴
I ja sam radila papa test isto je III grupa ,druga trudnoca.Neka je infekcija u pitanju i posto sam trudna ne mogu da je lece kako treba jer ne smem lekove da pijem.Dobila sam neki antibiotik 6 dana i makmiror vag.

Pozdrav mame, moj bebac i ja smo 9+3. Jesu kod svih mama bas ovako divne trudnoce kao sto citam u komenarima i jesam li ja jedina koja povraca i ima mucnine tokom cijelog dana 😭?
Isti problem imam i ja. Pvraćam po ceo dan. Osušila sam se, ništa ne jedem. Par puta sam primala i infuziju 9+4. Dobila sam da pijem Kontrolok, Kilometol, vitamin B. Iskreno nemam pojma šta od toga smem a šta ne da pijem.
nisi jedina... i ja sam do skoro povracala haos po ceo dan.. ali evo hvala Bogu sad nekad povratim jednom a neki dan ni jednom... Bice bolje draga.. izdrzii :*
10ta nedelja, prva trudnoca. Išli smo prvi put kod ginekologa prošle nedelje, tada smo i saznali. Zakao mi je za dve nedelje da dodjem da zalazemo double test.

Jel nisam jedina koja ima strah da bude sve u redu sa bebom, bukvalno nije mi bitan pol bebe samo da bude zivo i zdravo?
10ta nedelja trudnoce prva trudnoce. Zadnja menstruacija 27 septembar. Kada smo bili kod ginekologa koliko smo se zbunili, kad smo saznali,nismo sigurni da li je rekao ginekolog da je porodjaj 3 jul ili 3 jul.
Da naglasim kada sam instalirala aplikaciju stavila sam 3 jul datum porođaja, poklapa se da sam 10 ta nedelja.
3 jul.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »