Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
ako je sve u redi zasto brinete o visku plodove vode? doktore pitate ili sami kazu zasto je to tako.
Caoo ja imam osecaj da mi je beba u poslednje vreme bas nisko i cesto idem da piskim i osecam nelagodnost kad ustajem ,sedam. Da li je neko imao slican problem?
Uradi urinokulturu zbog tog osecaja i cestog mokrenja. Lekari kazu da li je nisko ne mozemo mi to znati.
Jel te boli nize dole ili sa desne strane od pupka? Mene je bolelo sa desne strane dosta uplasila sam se da je slepo crevo al sam pitala i rekli da je beba tu i da je normalno da boli. Uradili mi uz.A sad sam zvala i za ovaj problem i beba je nisko izgleda i moram da mirujem
i ja imam isti problem.sa desne strane me bolucka kad ustajem.Ne znam sta da radim?
Cao mame 🖐 da li ima neke trudnice koja ce se poradjati u Nemackoj?
Sa prvim sam se porodila u Austriji uz Epidural, sada sa drugim ću isto tako..
Ja sam se porodila, posle kada sam bebu uzela kod sebe izgubila sam 4 l krvi i doslo mi je tesko htela sam da se onesvestim. Hitno su me odveli u operacionalnu salu. Kazu da je beba bila krupna i da je zakacila neki krvni sud, mislim da to nije istina. Nego kako su mi vukli posteljicu oni su nesto napravili. Mislim da su me sili jer koza mi je bila puno popucala jeste gledaju sve prirodnije ali morali su tako. I sad je sve uredu sve je zaraslo u najboljem redu. I sad sam hvala Bogu po drugi put u drugom stanju.
Bilo je veoma dobro, moja beba prva je bila bas krupna pa mi je bio porod tezi, ostavili su me u bolnici da me pre porode, jer se nisam otvarala. Davali su mi 3 4 dana neke tablete da bi bolovi dosli meni to nije nista pomoglo, sve su pokusavali ali ja nisam dobijala bolove dok nisu probili vodenjak, bolovi ko bolovi ja nisam mogla vise da podnesem jer su bili bas jaki onda su mi ponudili epidural ja sam odbijala mislila sam to strasno tako su mi pricali posle mi je doktorka rekla da je ona rodila dvoje dece sa tom inekcijom, onda sam primila epidural. Savetovala bih te ako ti daju tablete da izazovu bolove sve zene se zale da to ne pomaze samo moze biti gore na porodjaj. Porodila sam se prirodnim putem. Uslovi su super lepo su me gledale sestrice ljubazne takodjer doktori.
Hvala ti puno, zanima me samo još jedna informacija.
Ovde poznajem jednu curu koja se poradjala prirodnim putem i rekla mi je da ovde jednostavno ne seku žene,ni prvorotkinje , nema ni konaca.
Kao da nemci gledaju da sve ide prirodnim putem i da beba sama pravi put pa kako popuca koza i posle toga ti samo od sebe zarasta.Jel to istina?
Ja sam se porodila u Nemacku🙂
Možeš li mi reci kako je bilo?
Jel si išla prirodnim putem?
Kakvi su uslovi?
dali mozda nekoj trudnici u 23 nedelji ukocejoj se noge iz kuka i tako strasne grceve daje jako bolno neznam zasto tako mise desava
Mani se desilo u deugoj trudnoci da sam jedva hodala od bolova! Drbje rekao da je bebac stisnio neki nerv i dok se nenpomeri nista! Jedan dan senpomerio-i kao da nikada nisam imala bolove 😂
Desavalo se i meni,pij magnezijum direkt,meni je to ginekolog rekla,a imas cak i clanak na bebcu o tome. Nedostatak magnezijuma uzrokuje grceve i naravno uspori malo :)
Zdravo, ja sam imala problem sa desnom nogom i kukom.Strasno mi se kocila,jednostavno nisam mogla ni da hodam, niti da lezim na desnom boku.
Bila sam kod kiroprakticara i rekao mi je da je sve to od kicme.Namestio mi je zivac koji mi je pretiskao sve to i sad je sve dobro.
Tako da proveri kicmu.
Cao, da li je neko išao na ekspertni u Višegradsku bolnicu? Da li se dobije sličica bebe? Ja treba da idem za par dana pa da vidim iskustva. 😍😍
I ja idem sutra, videćemo kako bude 😀 srećno 🙃
Ja idem sutra tamo, ne verujem da daju jer ne stampaju to. Brzinski urade guzve su velike, bar je tako bilo pre 7 god kad sam bila sa prvim bebcem.
Ja sam isla, nisam dobila slicice nisam je ni videla, mozda da sam trazila da mi je pokazu bih je videla, meni je bilo bitnije da je sve ok. Ume da bude guzva da se ceka, a nekada se zavrsi brzinski, zavisi kakva je situacija taj dan.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »