Komentari za tekst "Vaša 35. nedelja trudnoće"

Komentara
3251
Ostavite komentar
drage molim vas za vasa iskustva jer me hvata panika. 35+3dana beba teska 3600 uz pokazao. jel ima neko sa slicnim iskustvom i sta da kcekujem do termina koliko moze da dogura jer je doktorka relka da je krupna beba za tu nedelju. a termin mi je 7 januara. molim vas pisite vasa iskustva
Nemojte se plašiti, uz često pogreši. Prema obimu glave, stomaka itd kompjuterski se automatski odredi optimalna kilaža. Što ne mora biti tačno ☺️
Zaista je retkost da su potrefili kilažu, zato bez brige uživajte ❤️
koliko su vam teske bebe u ovoj nedelji? postoji li mogucnost da se beba ranije rodi ako je dve nedelje naprednija po uz?
34+2 danas na uzv 2500 g, rekli su mi da nema veze sto je naprednija po uzv sada, jedino u pocetku prvih nakoliko tjedana trudnoce, ako se ne poklapa zadnja menstruacija i ultrazvuk onda se gleda po ultrazvuku, sve kasnije se racuna da je po zadnjoj menstuaciji
trudnicee, 35. sedmica sam a gripa me uhvatila, grlo, temp, nemoć, probala sam od voća, supe, paracetamol i ništa.. a nedavno se izliječila od iste... pomagajte šta da koristim da mi bude bolje?
Da li ima trudnica iz Leskovca?
Ako ima ko je po vama ok ginekolog? ❤
Radila sam analizu ukupni 24h protein u urinu i nisu mi dobri rezultati. Cak i pored pojacane doze leka za pritisak krenuo je da mi skace. Od kada mi se bebica spustila opet sam sva otecena. Sutra moram da se javim u bolnicu, a prekosutra ulazim u deveti. Mnogo sam se uplasila. nadala sam se da sam pregurala sve krize i da nece biti trzavica vise, al eto i ovo sam morala da iskusim. Da li je neka od vas imala iskustva sa povisenim pritiskom i proteinima u urinu?
Bubrezi mi bas lose rade slabo sad vec i idem u wc a vodu pijem normalno sve se zadrzava u otocima. Pritisak su mi regulisali.
Proteini poviseni bili u 6. i 7. mj trudnice pila 2 puta terapiju prvi put nista nije pomoglo.Drugi put sam pila terapiju i na svoju ruku pila sam dr.Jozif Pancic caj za trudnice proteini spali skroz, prosle sedmice 0.
Drage trudnice,pomagajte. 35-a nedelja sam trusnoce i imam problema sa hemoroidima. izasli su spolja i jako su bolni i veliki. U apoteci su mi dali mast na prirodnoj bazi fitorektal ali oni sve veci i ne prolaze. ima li neka savet za brzo ozdravljenje?
Cepici i mast faktu. Redovno pranje hladnom vodom. Meni izadju i mucim se dva dana i prodju
Cepici i mast faktu. Redovno pranje hladnom vodom. Meni izadju i mucim se dva dana i prodju
Cao. Ja imam hemoroide od 1. porodjaja. Drugu trudnocu sam provela u mukama od 6. meseca do porodjaja... nakon toga su mi rekli specijalisti da najpametnije bi bila operacija, medjutim nisam se usudila otici. Dobila sam mast od kuma iz jednog manastira STAROPLANINSKI MELEM-900din u apoteci. Taj melem koristim vec godinama i pored naravno menjala ishranu da stolica ne bude tvrda i najvazniije sto mi je jedan llekar preporucio da cim hemoroidi izadju spolja treba ih ugurati nazad. I mogu da ti kazem naravno na pocetku je bilo jako bolno ali uspela sam neku rutinu da steknem i evo od tad hvala Bogu ko da ni nemam. Evo sad sam u 34. nedelji trudnoce, 3. beba, i cim sednem na wc da piskim odmah me pocne boleti ali rukavice+melem i vratim sa malo muke i bolova nazad i posle par minuta ko da nista nije bilo. Nadam se da sam te uspela malo ohrabriti 😊😉

😥 i meni je isto. 35 nedelja sam , i imam dva poveca hemoroida koja su izasla van, sad je malo bolje , ali opet bole, zadnja tri dana sam provela u mukama. Stavljala sam svinjsku mast ali nije pomogla, zadnja dva dana sam dobila u apoteci herbarektal isto na biljnoj bazi, drugo nisu htjeli da mi izdaju. Ja se nadam da ce se povuci jos za koji dan.
















































Flogocid mast svi hvale, tek ga dva dana koristim videcemo. Ja svakako stavljam cepice koje se prave u apoteci od kantariona i jos nekih travki, pa to dosta pomaze za unutrasnje...
mast factu koristim po preporyci ginekologa
Drage trudnice pomagajte. 35-a sam nedelja trusnoce i imam problem sa hemoroidima i to spoljasnjim- znaci nisu ispali vec su se napolju stvorili. Trazila sam u apoteci mast i dali su mi fitorektal krem jer je na biljnoj bazi. Sada su oni mnogo veci i bas me bole. Ima li neko savet kako da ih uklonim?
Da li se nekoj trudnici desilo da su joj opet krenule mucnine? 😒
Da imam ja u 8 mesecu nodim blizsnce i povracsm opet kao na pocetku ponekaf
I meni se to dešava da često imam onu glupu mučninu ne povraćanje ali onaj osećaj kao na početku. Odakle to i da li je normakno ne znam ni sama.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »