Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
7 nedelja sam trudnoće,jučer mi se malo okliznula noga i sjela sam na stepenicu malo sasvim malo sam se potresla kako sam sjela.Mista me ne boli i ništa ne osjećam ko i prije mi je.Ima li razloga za brigu?
Najvaznije je da nema krvarenja, licno ipak bih proverila posto je mala trudnoca jako osetljiva. Moras da se cuvas 😘
Pozdrav,
zadnja menstruacija bila 28.10.,danas je 3.dan kako kasni..Dosad uvijek tacno na vrijeme dolazila :) Nadam se trudnoći,ali smatram da je možda još rano da radim test..Trenutno me zanima kako izračunati koja je sedmica trudnoće (ako bude to-to :D ).
Ako zelite zapratite me na instagramu _mili_mii_ da mozemo da razmenjujemo iskustva. Ili na fb Arsic Milijana
pozdrav.. i meni je poslednja bila 28.10🥰 uradila test, pozitivan. Sutra idem na pregled🤗
Zdravo i meni je poslednja mens bila 28.10 😍
Nije rano za test. :) Najsigurniji je test iz krvi beta HCG. Ako si trudna, a nadam se da jesi, nedelju trudnoce racunas od datuma zadnje menstruacije. :)
pozdrav,meni je zadnja beta 7499, na uz se ne vidi plod, a beta raste radila vec 3 puta, kada se vama pokazao plod u kojoj nedelji
Da, ti si sada 7+4 ako ti je tada bila menstruacija. Da bi bila mirnija mozes zakazati sada UZ. Tada je bilo rano da se vidi plod ali sada verujem da moze. :)
7 nedelja po beti, na uz se vidi zum vrecica, plod se jos nije vidio tada je beta bila 2950, kada sam bila na pregledu pa se povecala na 7950,datum zanje Menst nisam bila sigurna, ali mislim da je 5.10.2019.
Ja sam sa 5,5 nedelja isla na prvi UZ ali se tada video samo mesak bez ploda, a sa 7 punih nedelja plod i srcana radnja. Koja si nedelja sada? Ne brini, cim je beta tako velika sve je u redu, individualno je kod svakog kada se tacno vidi plod.
Cao, Da li anestezija kod zubara moze da naskodi bebi? 6 ta sam nedelja sad trudnoce a treba da idem sledece nedelje na intervenciju. Radila sam ortopanski snimak dok jos nisam znala da sam trudna. Koliko sam citala ne bi trebalo da je naskodilo plodu,ali volela bih da cujem i vase misljenje. Hvala!:)
Mislim da su ovo jako ozbiljna pitanja koja treba ginekologa pitati ili nekog stomatologa. Ono sto sam ja cula u skoli roditeljstva (molim te ne uzimaj ovo zdravo za gotovo) je da anestezija nije opasna, ali orto jeste. Ja sam bila na onim merenjima na vagama koja je isto neki nico zracenja ali su mi rekli da nije strasno nista evo sad cemo u 9 sve je ok.
Da, da, potvrdili su trudnocu i rekli su da je sve u redu, a bolovi u stomaku i to "krvarenje" je bilo normalno
Super. Cuvajte se ♥️
Uradila sam test i pozitivan je, po kalendaru, tj po poslednjem ciklusu ispada da sam 6 nedelja. Sutra mi je pregled. Juce sam primetila malu kapljicu krvi posle mokrenja, a danas iscedak neke nedevinisane boje ni zut ni roze, a imam bolove u stomaku, kao grcevi. Zanima me da li ima razloga za brigu, prva je trudnoca pa samo razmisljam 😅😊
Nije za paniku, ali svakako se cuvaj. Jel si bila kod lekara?
Zdravo drage mame. Sutra ulazim u 6.nedelji, bila sam prosle nedelje na ultrazvuku doktor je rekao da se na ultrazvuku ne vidi nista, da je rano i da dodjem sledece nedelje. Pre 10 dana sam radila betu i bila je 71.4 i ispod je pisalo da sam trudna 3 sedmice. Sad sam u nekom strahu, pomozite mi
Najbolja stvar koju mozes da uradis sebi je da ponovis betu, to ce ti dati sigurnost i stroljenje. Treba da poraste nema bas nekih pravila koliko ce da poraste. Posle toga samo polako cekas sledeci pregled i pozitivne misli 🥰
lejla ponovi betu ako raste to je to, rano je jos opusti se. Bice sve u redu. Drzim ti fige srecno ♥️
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »