Komentari za tekst "Vaša beba u 8. mesecu - 3. nedelja"

Komentara
322
Ostavite komentar
Bebac 8+ nocu se budi po 3-4 puta da sikii. Jednostavno pocne plakat , vristat u snu .. Smirit ga ne mogu dok ga u ruke ne uzmem. Ima 2 dornja zuba , izbila su mu i 3 gornja koja jos nisu iznikli kako treba?
dal je to razlog sto non stop siki..
I kod nas je ista situacijaaa. Nekad siki i po 5 6 puta..😁😁
Pozdrav drage mame!
Bebana 8 + uskoro 9 mj. U posljednja dva dana kada zaspe navecer svakih cca pola pocinje da place u snu, ja je uhvatim za ručicu i probam ulilati u krevetcu. Medutim ne smiruje se dok je ne uzmem u narucje. I onda krecu borbe, ona pospana nervozna a ne zeli da bude uspavana samo place i izvija se kada je pokusam uspavati. Rastu joj i zubici gornje jedinice pripisujem nervozu tome, ali me strah da nije nesto drugo. Inace u zadnje vrijeme je mnogo aktivna dize se hoda. Molim vas da li ste imale slicno iskustvo. Inace vesela je, samo spavanje je muci... Ps. I ne zeli da jede kao ranije..
Mi smo ti iscrpljeni roditelji.
Nocu se budi po cetiri puta, dva puta ga smirujemo, dva puta mu dajem da siki, ali cak nam je i pedijatar rekao da mu nocu ne dajem vise! Kakooo? To je vriska u sred noci... mislim da ni komsiluk to vise ne moze da trpi.
Inace jako lepo jede, ima tri obroka u toku dana i dva puta podoj kao uzine.
Vodu, caj i generalno flasicu nece da Savet neki?
Probajte da mu dajete vise obroka tokom danna,po pravilu bi trebalo da ima 2 slana i jedan sokic ili 2 eventualno u jednoj nedelji,posto vam beba doji,probajte da je dojite jutro vece i ako niste probali moja kravica mleko sa cokolinom ili nutrino kasicama u prahu imate koje su mlecne za laku noc probajte to pola sata pred dojenje bebe pred spavanje
Povećajte broj dnrvnih podoja, a noćne izbacujte polako jedan po jedan.. Eto to je neki prvi savet, pokušajte 😊
Zdravo drage majke, srecan ovaj divni praznik vama i vasim porodicama.
Imam pitanjce. Beba ima 8,5 meseci, otkad su krenuli problemi sa zubicima uspavljujem je na ruke (greska,znam) , ali to ie unazad mesec dana postalo jaako tesko. Ona se izvija, bacaka u mom narucju, pa krene da place, gura se a oci na pola koplja samo sto ne zaspi. Nije mi jasno sto to radi.. i ne uvek, nekad me samo zagrli tj nasloni glavu i uspava se za tili cas a nekad uzas. Jako je iscrpljujuce. Probala sam da je ostavim u krevecu ali zaigra se i kad joj se prisopava krene da place.Imate li takvu situaciju? Sta da radim..?
pokusajte ljuljati na nogama lakse je nego nosati bebu,to vam je naporno i iscrpljujuce....
Zdravo mame,moja mala ima 8 meseci i 3 nedelja je.
Od pre dva dana odbija da jede,nekad i da sisa,nocu mi spava ok nekad se budi i place .
Da li su u pitanju zubici?
A danju igra se normalno,al dodje trenutak i kad place iako je jela,cista...Da li neka mama imala isti ili slican problem?
mi jesmo i.bili su zubi. pogledajte da li su desni naduveni
pozzz drage moje moje ima 8 mj I 3 ned ima 8 zubi posli my I ocnjaci ocaj me ubi nervoza ubij boze nespavanje nikada sna nemamo uvjek se budi uvjek nervozan eh sad temp konstantna ima 11kg jos doji ide us namjestaj I hiperaktivan je samo nervoza jaka..
Imam isto slucaj jak0 isrpi po noci nervozan uvija se od zubica
Znate li mozda ko je najbolji deciji
gastroenterolog u Srbiji?


Doktor Perisic, Tirsova
vecer moja kcerkica ima 8 mj i 3 nedjelje ona zna sjediti i drzeci stojecki u kinderbetu zna puzati a ne zna jos na koljena ... dal ima neko slicno ko moja sta bi trebala il ce ona sama na koljena puzati?
moj puzi kao vojnik.:) samo se vuce nikako na kolena
nista sama ce ona poceti odjednom.. Moj je puzao i ustajao a nije znao sjediti 😂 ali sve to dodje na svoje
Imam bebicu od 8 meseci 2 nedelja, ima 2 vocna obroka 1 povcrno mesni obrok, i zitarice kako kada hoce (nekad ih odbija) ali i dalje sisa cesto sigurno 4, 5 puta dnevno, ne znam kako to da smanjim i da li imate neki savet da li nocni podoj mogu da izbacim ubacivanjem adaptiranog mleka(i koje je najbolje za ovaj uzrast)zato sto se bebica i nocu budi da sisa?a i danju posle cvrstog obroka bas brzo ogladni posle sat sat i po vec trazi da sisa i ukoliko joj dam nesto ponovo cvrsto buni se, dok ne dobije mleko...ima li jos neko ovakvo iskustvo pozdrav
Mozda je beba samo zedna posle nemlecnog obroka, probajte sa vodom, mozda mlakom ako odbija hladnu, mi sada imamo 3 mlecna obroka ( nutricionista mi je rekla da je i to mnogo ali ako popije vise od 150ml mleka onda joj je to mleko zaista potrebno) , ujutru u 6:00 i uvece oko 21-22 i u 00... Stim sto dok nisam pocela uvece da bebi dajem AD umesto sisanja budila se u 3 da jede, sada se nekad meskolji ali nastavi da spava... 😊
beba nece prihvatiti adaptirani mlijeko sad, ali lakse vam je dati sisu nego ustajati i praviti flasicu..a pokusajte skroz hranjenje izbaciti, beba sad moze izdrzati noc
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »