Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1186
Ostavite komentar
Vadila sam
Ponovi betu za tri dana od rezultata proslog vadjenja ako je porasla a moze i x2 i vise da bude sve je to ok. Zakazi od 6+ nedelje najbolje da cujes odmah i srce :) tako su mene vodili na pocetku.
Cao svima, danas sam uradila test i bio je pozitivan, medjutim ja sam pre godinu i jace morala da prekinem trudnocu, a to mi je bila prva trudnoca. Prvi put nisam imala nikakve simptome, osim sto mi je kasnio ciklus, vec par dana me boli stomak i imam simptome isto kao pred menstruaciju, jel to nesto opasno ili ipak ne? 😊
Nemas za sta da se brines, normalno da boli stomak. Ja sam usla sad u 5 nedelju pa osecam probadanja u donjem delu stomaka. Inace cekam jos nedelju dana i da idem kod ginekologa. 😊
cao ja sam juce prokrvarila i sada mi
ide onako braonkasto kao zavrsetak menstruacije bila sam kod doktora i dao mi je vaginalni lek za odrzavanje trudnoce dok mi ide to kada prestane da prestanem da koristim zanima me da li je nesto strasno ??



Moze li mi neko pomoci imala sam u julu 25 tog i nakon toga opet sam dobila nakon toga 11 augusta to jest jedanaest dana samo razmaka,, menzus mi je uvijek uredan pa me zanima jel to mozda znaci da sam trudna ili nisam..
Pozz. Poslednju menstruaciju sam imala 24.jula. Uradila sam test, bio je pozitivan. Htela sam da sacekam 6tu nedelju, medjutim juce mi se pojavio braonkast sekret. Otisla sam kod doktora, dao mi je 3x1 Utrogesten. Po mojoj proracunici sam trudna 5 nedelja i jedan dan. Uradila sam i betu, tako mi je doktor rekao 21749. Nesto mi je to puno. A da, doktor je video na ultrazvuku, tj potvrdio je trudnocu. Da li je neko imao veliku betu? Tek u utorak imam kontrolu.
isti su ti datumi kao kod mene i isti simptomi. ja sam digla alarm pa sam u bolnici od sinoc.. mere mi Betu. meni nista nisu videli na UZ. Ako Beta brzo raste..onda je normalna trudnoca. a ako ne... onda vanmatericna. Ubice me iskusenje do ujutru. a za tebe to znaci sve peerfekt Srecno nam bilo.

Na zalost, moja je bila vanmatericna.
Zdravo drage moje,

po ovoj aplikaciji sam usla u petu nedelju, i ovde pise kao da je mpguce da vec osećate neke simptome. Ja niti imam mucnine , niti osecaj da sam trudna 😔. Jedino mi je koza meksa i grudi punije(inace su mi jako male grudi ) kakva je situacija kod vas ??
Meni je 5 nedelja i 5 dana i beta 7210❤❤
Zdravo drage, trudna sam 5+3 dana, nakon spontanog februara u 8 nedelji ustanovljena mi je trombofilija, iz straha sam otisla kod lekara brze bolje i uradele d-dimer sad cekam rezultate, pa se pitam ako ima neka trudnica sa trombofilijom da mi kaze da nisam suvise rano isla, da li se ide vise od dva puta mesecno i da li su odma krenule sa fraxiparinom? Hvala unapred 🥰
cao cure ,imam jedno pitanje ,u petoj sam nedelji ,prva trudnaca je u pitanju i primetila dosta sukrvice ,odmah sam se javila lekaru kaze da nije nista strasno samo mala upala dobila sam terapiju ,sve je ok u sustini se osecam dobro ,ali povremeno me boli stomak ,poput nekog grca ,ili recimo upale jajnika ,zabrinuta sam pa bih zelela da cujem vase komentare i iskustva ,hvala unapred !
Drage buduće mame, zanima me je l' ima još neka od bas koja ne može da se napije vode? Imam konstantne potrebu da pijem.
Ja imam, mada sam mislila da je od hrane, a sad vidim da je to i kod drugih 🙈🙈
cao, i ja sam ovdje nova. imam djecaka od 2 godine i 2 mjeseca i saznala sam da sam trudna. 2 testa su pozitivna, danas sam naručena kod ginekologa. po izracunu od zadnje mjesecnice trudna sam 4+4. e sad.. prva trudnoca mi je u pocetku bila bas teška, uzasna mucnina i povraćanja koja su trajala od 5+1 pa sve do 14 tjedna.gubila sam na kilazi i bas je bilo tesko. sad se plasim da će mi opet tako biti. ima li koja trudnica da je sa prvim djetetom povracala a sa drugim ne?
u prvoj trudnoci sa kcerkom sam imala zgaravice i zatvor. u drugojtrudnoci sa sinom sam povracala do dana porodjaja. evo sad u trecojjos nista. svaka trudnoca je za sebe,ne plasi se
Pozdrav svima, u kojoj nedelji ste bile na prvom uz i kad ste najranije cule bebino srce da kuca?
aleksandra i meni su zakazali tek u 9. nedelji takodjer CH u pitanju.. U kojem si ti gradu?
U prvoj trudnoci sam isla u 6. tt i culi su otkucaje srca..
Nema potrebe da se ide pre sedme, osme nedelje jer dotad nemaju ni sta da vide doktori ni sta da ti kazu.. Meni su se, sa cerkicom, otkucaji srca culi u osmoj nedelji, u Euromediku. Ako ti se zalomi neki stariji ultrazvuk u domu zdravlja ne cuju ni u devetoj, pa cak ni u desetoj, ponekad, nemoj to da te brine :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »