Komentari za tekst "Vaša 4. nedelja trudnoće"

Komentara
379
Ostavite komentar
Pozdraaaav! Evo i ja pre dana saznala da sam trudna (nakon dveju crtica na testu) :) nije bilo ocekivano, niti smo se trudili, tako da smo ostali sokirani! Zivim u inostranstvu, pa eto.. zakazala pregled za petak, da vidimo sta sledi. Prva trudnoca, jako se bojim, ogromna smena emocija, nada se boljem i pozitivnijem i hrabrijem stavu! Citala sam o vasim bolovima tokom prvih nedelja, imam ih i ja po sredini stomaka onako blago i u jajnicima. Verujem da je to normalno. Eto, bas mi je drago da mozemo izmedju sebe deliti misljenja, svakako da je lakse kad cujes par lepih saveta! 💜
zdravo svima... trebala sam da dobijem 10.02. ali sam 7.2. uradila test jer mi se puno spavalo i grudi su mi bile jako osetljive. test je pokazao jako jako bledu liniju, pa sam odlucila da izvadim krv i tako proverim beta HCG. Bio je 162.8, sto je okviru granica za 4tu nedelju trudnoce. Cisto sam htela da podelim sa vama da znate da i jakoo bleda linija znaci trudnocu, kao i da sam to otkrila pre nego sto je bilo vreme da dobijem menstruaciju.
To bi trbalo da znaju ako su imalo citale na internetu ako ne gdje drugo. I ja sam isto tako odradila kao vi, ni ja nisam cekala ciklus da mi kasni i test je pokazao je isto kao i vama kao i beta hcg.
da li je u redu da se u 4 nedelji ne vidi plod na uz?
dobro vece ne visite se jos Malo je
Dobro vece mame ja imam Sina od 8 godine kad bila trudna u 4 nedelja nisam ni znala
Zdravooo, uradila sam test nakon 11 dana kasnjenja menstruacije i jasno je dvije crtice pokazao. Pa da vas pitam da li moze se na UZ pokazati embrion u 4(ja mislim) sedmici. Prva mi je trudnoca.
Da, vidjet će se.
zdravo mame. Kada mogu najranije da uradim test. Ovulacija mi je bila 27 novembar
Lenna ja sam radila test za trudnocu iz krvi 3 dana prije nego sto sam trebala da dobijem. Bio je pozitivan. Prije ce pokazati test iz krvi nego test iz urina, jer hcg se prvo pojavi u kvi pa onda u urinu.
Potrazute na internetu, kad moze da se utvrdi da li je beta hcg pocela da raste, odnosno da li ste trudni. Kad ce vam otkriti obican test a kad test iz krvi.
Moj savet dok ti nije vreme za ciklus nemoj. Ja sam uradila betu hcg putam krvi 6 dana pre ciklusa i bio negativan razocaranje samo tako. Onda 1.nisam dobila sutra dan uradim test iz apoteke pozitivan mojoj sreci nema kraja. Sada sam 5 nedelja. Pozitivno misli ako je zeljena beba pij folnak
Evo i ja da se pridruzim klubu trudnica. Savet za ove koje imaju braon sekret nezanemarite to jer moze biti nista a i moze biti ozbiljno. Ja u prosloj trudnoci zanemarivala i nazalost izgubila sam trudnocu. Kod mene bio znak manjka progesterona
Proslo je mjesec dana od vase objave, ali moram da napisem da se slazem sa vama. Imala sam isto iskustvo kao vi. Citala sam da to nije strasno, sestra mi je govorila da nije strasno jer se to i njoj desilo (ali njoj je bio drugi uzrok vjerovatno) nisam imala bolove, opustila se i 14. (13 nedelja i par dana) nedelji mi je odradjena kiretaza. Bebe na ultrazvuku nije bilo. A do 11. nedelje sve u redu bilo.
Bilo kakvu promjenu sekreta, javite se doktoru. Pogotovu ako je braon, smedj i sa tragovima krvi ili sukrvice. Ovaj put sam pametno odradila. Odmah sam posla kod doktora. Sad sam 15. nedelja.
I slazem se, to moze da ne bude nista strasno. A moze i da bude. Tako da zasto ne provjeriti, zbog blagoslova kojeg nosis u sebi.
Izvinite zbog duzeg teksta, ali bih voljela da je meni neko to ovako rekao kad sam bila trudna prvi put.
Nadam se da je na kraju sve ispalo kako treba i da uzivate u svojoj malenoj srecici.U pravu ste za sve sto kazete,svako krvarenje nije normalno i treba da se ode kod lekara.Ja sam zapanjena komentarima nekih zena ovde kako je krvarenje normalno.
buduce mame, da li ima neko slican problem, od kako sam saznala da
sam trudna konstantno imam braonkasto krvarenje? ne mnogo ali po malo. doktor je konstatovo trudnocu i video mesak u 6-oj nedelji sam
da li je i bol u ledjima normalan?
To nije nista strasno ali treba napomenuti lekaru kako bi sto pre dobila preventivno utrogestan. Naravno miruj i nemoj da radis nista naporno ni da podizes nesto tesko. Pozdrav i srecno.
pozdrav drage moje u 5.sedmici sam trudnoce pojavio mi se samo smedji iscjedak sta bih to moglo da bude po vama jednom se pojavio hvala
Pozdrav, dali je koja od vas imala menstruaciju u ranim tjednima... ja sam u 4 tjednu po ovulaciji a u 6 po zadnjoj menstruaciji.. i dobila sam mengu.. krvarim.. sutra vadim betu..🙏
Pozdrav svima,
U 4. sam nedelji trudnoce, preko testa sam saznala da sam trudna pre nekoliko dana. Živim u inostranstu i ovde ne zakazuju pregled pre 8. nedelje.
Naime, imam blag bol u levom jajniku par dana, to me brine, bol uopste nije jak, ali je skoro stalno prisutan, prodje na par sati dnevno. Prva mi je trudnoca, pa se plasim. Da li je neka od vas imala slicne tegobe na samom pocetku? Hvala
Cao, takodje sam 4-ta nedelja. I prva trudnoca. U pocetku sam imala dosta jakih bolova u predelu jajnika, zuckasti iscedak. Sad mi se desavaju bolovi prilikom naglog ustajanja. Po preporuci lekara pijem utrogestal. I posto sam se bila poplasila, konsultovala sam se sa doktorom. Rekao je da nema potrebe za panikom, jer se materica siri.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »