Komentari za tekst "Vaša beba u 4. nedelji"

Komentara
866
Ostavite komentar
Cao mame,molim vas za savet.Kupili smo Biogaju za sina za grceve i treba da mu dajemo 5 kapi dnevno.Moje pitanje je kad da mu dajemo,u koje doba dana?Pretpostavljam da se tih 5 kapi daje odjednom...zar ne?
Ja mojoj curici dajem odjednom svih 5 kapi, ne u neko određeno doba dana, ali se trudim da npr. bude uvek ujutru (u uputstvu piše da nije bitno)...
Koliko ima sinčić?
Ako ima više od 15 dana možeš da probaš da mu daš i malo čaja od kima... ili recimo ti da piješ... ja meni kuvam u kombinaciji sa kamilicom... i reklo bi se da nam to pomaže..
Ja kuvam ovas i to jedem sa medom, ukus je kao kuvana pšenica. Porodila sam se carskim rezom i počela sam odmah to da jedem po izlasku iz porodilišta i imam dovoljno mleka da bebu uopšte nisam hranila dohranom. :) E sad, da li je od toga, ne znam, ali vredi probati :)
prvo sto smo dobili za dorucak u porodilistu je bio med 🤣
Med je jak alergen, zbog polena od kog se pravi. Nikako ne bi trebalo dojilje da ga jedu. Vasoj bebi ne smeta ocito, ali ja se ne bih sa tim igrala.
Drage mame, sta jedete ili pijete da bi vam nadoslo mleko? Moju bebicu dojim, ali dobija i dohranu, posto nikako da imam dovoljno mleka. Volela bih samo da je dojim😋 I ona sama vise voli da sisa. Svaki savet je dobrodosao🤗 Hvala mame od moje bebice i mene🥰💖
Boza iz poslastičare.
Skuhajte caj od komoraca a mozete takodjer kupiti Hipp-ov caj za dojilje imate nekoliko vrsta.Skoro u svakom ima komorac. Puno mlijeka pijte,crveni luk jedite (zanemarite neugodan miris ,svakako ste najvise s bebom 😂).
Frutek caj. Meni je on pomogao kad beba cesto trazi da sisa pa se iscrpim. Pijem ga po potrebi. Supa dva puta dnevno obavezno i uzimaj dosta tecnosti.
Humana čaj za dojilje
Ja jedem kuvana jela da bi mi mleko bilo jace
Pijte sok od bobicastog voca, casu piva u toku dana, od toga takodje nadolazi mleko🤗
Humana caj za dojenje, zito, plazma, sok od jabuke, piletina, pirinac...puno tecnosti. Odmor svakako pospesuje lucenje mleka, tople kupke.
Srecno.
Beba nece da spava preko dana.. ako za cijeli dan sastavi 1h i to na rukama,dobro i jeste..unazad 2 dana je tako..grcevi su prisutni,ali veci problem nam je stolica, posto smo na adaptiranom, sav se zgrci i pocrveni kad kaki..sta je najbolje za stolicu,tj laksu probavu,s tim da imamo tek jedan mjesec.. mislim da sam na ivici nervnog sloma 😔😐🤕
Caj od kamilice
Mi imamo sličan problem. Savremena na vreme teško kaki ima čvrstu stolicu. Zao mi je da je gledan da se muci. I koristimo bio gaja i planteks čaj. Mi od prvog dana pijemo humanu i sve je bilo u redu
koju dohranu koristite?mojoj bebici nije odgovarala dohrana pa smo je promenili i vise nemamo problema sa stolicom sa tim da joj dajemo biogaja kapi od petog dana rodjenja i sad vec caj sa kimom svaki drugi dan i resili smo problem stolice...
vise tecnosti,vode,zasladjene kamilice ili caj planteks 😍
U kojim kolicina ja kao majka trebam pojesti kima?
Pozdrav mame! Da li dajete ili ste davale bebama od 3 nedelje caj? Ne znam sta da dam bebcu da moze lepo da kaki.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »