Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3044
Ostavite komentar
Pozdrav. Nije se desilo meni ovo ali jeste mojoj drugarici. U 8 mjesecu su joj rekli za stomacic da je manji i da joj pri tome nista dalje nisu rekli. Ona se naravno uplasila, jer ne zna ni sta znaci ni da li je ozbiljno. Ali je rodila zivu i zdravu djevojcicu i nista joj nisu vise govorili za to. Tako da u ovom slucaju na kraju nista nije bilo.
Meni je isto tako bilo, rodila sam bebicu od 3050 g, neki su govorili da je sitna, a neki da je idealna težina za lakši porod, i tako je i bilo😉 Bitno je da je bebica zdrava.
pozdrav za mame!🥰
da li neko ima preporuku za vaginalete? Kandida, nakon antibiotika 😣😣😣
meni je ginekolog prepisao gino daktanol ..resile su problem nakon 7 dana koriscena,tolko ih ima u kutiji .. mada sam imala u maloj kolicini kandidu ..al svakako msm da je bolje da pitas ginekologa pre koriscenja bilo kojih vaginaleta :)
18.10 💙 Niš
Htjela bih cuti vasa iskustva. Leukociti su mi 15-20 u urinu. 33sam nedelja. Doktor mi je propisao cefaleksin i utisept,pijem ih po 2dnevno. Da li stete i kako ste uklanjale dosta bakterija u urinu?
i ja pijem cefaleksin...2x2...i Pancicev caj...pa cemo videti...nadajmo se da ce se smanjiti broj...pozzz
ja sam pila cefaleksin ali nije mi pomogao, posle sam uzela pancicev caj i vise nemam bakterija ☺
14.10 devojcica 🙈
14.10 djecak 💙
14.10 devojcica 🙈
Drage mame kako se osećate? Ja sam u 33 nedelji imam bolove u desnom donjem delu stomaka i jako me boli desna noga počevši od prepone pa sve do listova! Molim ako može neko da mi pomogne i da mi kaže Da li je to nešto opasno? Beba je jako ali bas jako aktivna i jedva čekam da upoznam svog malog deckica 💙
Meni je treca trudnoca,33 sam nedelja.Isto tako me bole prepone,ponekad kuk...malo donji deo stomaka.To je nornalno sve u trudnoci...opusti se.Odmaraj...bice sve ok.
Dali je netko imao smedji iscjedak u 33 tjednu trudnoce, molim iskistva 🤔😊
Ja,u 31. nedelji..moze biti bezopasno,ali ipak sto pre idite kod ginekologa,ne zanemarujte nikakvo krvarenje i sukrvicu,jer moze biti znak da nesto i nije u redu.
Kako se osecate zenice, u ovoj nedelji? Mene sve boli uvece kada legnem ali pijem magnezijum i utrogestan, doktorka mi rekla da u 36 nedelji prekinuce mi utrogestan i magnezijum da bi osetila kontrakcije...😀 Poceli smo sa muza cistiti po kuci malo po malo, sobu po sobu, ja pocela i da perem bebine stvari.. pripremamo se za dugoocekivano upoznavanje naseg malog princa... ❤️
Drage mamice kako se vi osjecate ovih dana kada ste sve blize terminu? ja sam stalno zivcana i razdrazljiva i sve mi smeta i bas mi treba da se rasplacem. Jedva cekam da sve to prode i da vidim svoju curicu 💕
Cao mame, ako moze mala pomoc.
Pre par dana sam radila urinokulturu i rezultat je pokazao mali broj bakterija zbog cega mi je ginekolog prepisao antibiotik (naglasivsi da nije nista strasno i da mozda i ne mora antibiotik, ali hajde za svaki slucaj). Medjutim ja osecam svrab tamo dole, ali ne kada piskim, nego ovako ponekad, i vaginalni sekret mi je malo pojacan. Da li se susrela neka trudnica sa tim, i postoji li bilo kakav "narodni lek" da ublazi svrab. Sve se vodim mislju da nije nista strasno obzirom da ni svrab nije jak, pa se zato ne javljam ginekologu.
To moze biti i kandida u sekretu! Obratite paznju na sekret- Ako je beo, grudvast ( nalik stiroporu) onda je kandida. U tom slucaju je bolje koristiti vaginalete , a ne narodni lek, jer morate to resiti pre porodjaja! Nije mnogo vremena ostalo, a i dok pronadjete narodni lek koji leci, zacas prodje vreme....
Moj savjet je da se javiš ginekologu,da na vrijeme rijesis ukoliko ima sta prije poroda. Ukoliko nije ništa bar ćeš biti mirna. Srećno!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »