Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
Lijep pozdrav u 7sam sedmici i da li smijem ic naa more💕
Najbolje bi bilo da odmaras prva tri meseca jer ne bi valjalo da putujes dugo a ni da budes izlozena visokim temperaturama.Pozdrav
Pozdrav,u 7 sam nedelji.Zanima me dal smem jesti ribu, negde sam pročitala da ne bi trebalo jesti skušu,tunu i još neke.
Riba je itekako pozeljna u trydnoci zbog hranljivih sastojaka. Ipak, trebalo bi izbegavati ribe koje mogu dugo taloziti teske metale u sebi, poput tune. Konzerve su svakako za zaobici, ali sveza riba koja nije iz Baltika npr je dobar izbor :)
Pozdrav, zanima me da li je neka od vas imala iskustva sa stalno povisenom temperaturom na pocetku trudnoce? Vec 2 nedelje je oko 37, a svi nalazi krvi su ok i nemam simtome prehlade. Vrvtn je zbog hormona...
Sve je ok, bez brige. Dr kaze da je to sasvim normalno zbog rasta progesterona.
U 6. sedmici trudnoce sam krvarila pa se smirilo, danas opet krvarim ali znatno manje. Da li se koja susretala sa tom sit.? Da li vam se ako ste krvarili, krvarenje odmah zaustavilo ili ipak treba vremena? Da napomenem da primam inekcije i da imam 2 vrste tableta koje pijem.
javi se lekaru obavezno
Cao svima.... U 7 nedelji sam i poslednjih 5 dana imam veoma jake kontrakcije i bolove. Nekad su slabije, ali bolove inam skoro celog dana. Dali su mi Utrogestan 3x1 i Progesteron injekcije na 3 dana, mirujem, ali kao da nista od terapije ne deluje... Krvarenje nemam i dr kaze da je bebac u redu. Da li je neko imao slicno iskustvo?
Joj drzi se i budi pozitivna verujem da si jako uplasena ali moras ostati jaka. Javljaj kako ide i sta se desava :*
Zdravo, usla sam u 7 nedelju i imam nenormalne mucnine, ni limun ni badem ni kokice (ni bilo sta drugo) ne pomaze.. kao ni Antimetil koji mi je preporucio ginekolog. Od jutra do mraka ili mi je muka ili povracam, ne mogu da funkcionisem.. takodje imam neki braonkasti i bledo roze iscedak.. da li je to normalno?
Cao svima.. u 7moj sam nedelji trudnoce i htela sam da pitam dali smem da farbam kosu i da imam nadogradnju trepavica? kakva imate iskustva? na netu sam vec svasta procitala..
Pozdrav u 7 sam nedjelji ali nemam bas mučnine nikako, blage grčeve samo u predjelu jajnika. Da li je još koja mama u sličnoj situaciji?
Meni se dešava da me zaboli toliko jajnik da ne mogu hodati. Ali to je sve ok.
Isto je i meni bilo bukvalno pre nego sto sam saznala da sam trudna i prvih par meseci
Pozdrav drugari :)
Da vas pitam, ušli smo u 7 nedelju trudnoće i sad sam saznala da imam hipotireozu (povišen TSH i snižen FT4) ... Da li se neko susreo sa tim u trudnoći, kako ste se izborile? Ja se brinem iskreno, prva mi je trudnoća, sasvim slučajno sam otkrila kada sam radila hormone, nisam prethodno nikakvih simptoma imala, osim zatvora i nadutosti. 😐 Molim vas za odgovor...
Kristina ako ste iz Sr. Potražite doktoricu Editu Stokić. Ja imam taj problem vec 8godina i nisam mogla prirodnim putem da zatrudnim nego VTO. Pijem svako jutro Eutirux.
Hvala draga Edina 😊
Pijem Euthyrox od 100 mikrograma svako jutro pola sata pre jela i osećam se bolje. Imam češće kontrole kod endokrinologa, a i rekao mi je da ćemo se često družiti tokom trudnoće pogotovo :) Želim i tebi i svim budućim mamama puno sreće i sve najbolje. Brinite o sebi, čuvajte se, na taj način ćete i bebicu najbolje sačuvati. 🤗❤️
ja sam otkrila problem sa stitnom posle prve trudnoce,sad kada sam opet trudna normalno nastavljam istu terapiju uz ceste kontrole.Nadam se da ce sve biti ok,srecno ti bilo💕💕
samo pij terapijj i svakih mjesec dana ili cesce kontroliraj stitnjacu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »