Komentari za tekst "Plivanje u trudnoći - evo šta treba da znate"

Komentara
11
Ostavite komentar
Bila sam na moru u osmom mesecu trudnoce i sve je ok.Pri izlasku iz vode manjala kupaci a na plazi bila u hladovini.
Ja sam radila test pre nedelju dana pokazalo se pozitivno u ponedeljak idem na prvi pregled pa me zanima hoce skoditi da se kupam kuci u svom bazenu jer je bas pretoplo vodu smo menjali cista je u bazenu a kupamo se sin miz i ja ???
Ja sam bila na moru u cetvrtom mesecu trudnoce. Treba obratiti paznju da se ne izlazete najvecem suncu i cesto menjati kupaci da se ne prehladite.
Bazen ne bih preporucila zbog mogucih infekcija...
Ja sam bila u petom mesecu trudnoce, kada sam otisla u Grcku, naravno uz dogovor sa doktorkom. Dala mi je uputstva da pravimo cesce pauze tokom puta, da mogu da se kupam koliko god zelim, ali da obavezno presvucem kupaci kad izadjem iz vode i strogo mi zabranila sunacanje. Tako da sam uzivala na lezanjkama u hladu.
Ja sam punila sebi bazen na naduvavanje. Operem ga, sipam cistu vodu i brckam se😇
Da i moze neko da mi preporuci neki bazen, spa centar ili mesto u Beogradu i okolini(do 100km) gde se moze naci spas od letnjih vrucina? Svuda citam da se kupanje u bazenu ne preporucije u trudnoci, da li postoji neka druga opcija? Hvala
Poštovana, tokom čitave trudnoće tri puta nedeljno sam isla na plivanje. Unutrašnji bazen je u pitanju. Čak se ni sa doktorkom nisam konsultovala, već sam rekla da idem na plivanje. Testirala sam se za 7 meseci 2 puta čisto da proverim da ništa nisam pokupila. Sve je bilo u redu. Nedelju dana pred termin sam prestala da idem iz predostroznosti da mi porodjaj ne krene u bazenu. Sve je bilo u redu, čak sam se i porodila za tren i još brže oporavila. Treba da vodite računa i da ne preterujete i sve će biti ok! Srećno
Ja sam sedmi mesec blizanacke trudnice i upravo sam dosla sa mora iz Grcke. Naravno uz konsultaciju ginekologa, plivanje mi je jako prijalo, a to je jedini sport kojim mogu da se bavim trenutno. Putovali smo autom sa dvogodisnjom kcerkicom i pravili pauze kad god smo hteli, cak sam i vozila kad mi je bilo dosadno. Zena sama zna svoje granice i mogucnosti, nista na silu i uzivanje je zagarantovano.
I ja sam isla na more prosle godine u 8-om mesecu trudnoce. Ginekolog mi rekao da slobodno mogu da idem. I bilo je super,uzivala sam. Naravno na plazi sam bila od 7 ujutru do 10,pola 11 sve pod suncobranom i onda posle od 5 pa sve dok se ne smraci :-) Bilo je zanimljivo plivati tako sa stomakom,osecala sam se u vodi kao da nisam trudna.:-) I kupaci menjala cim izadjem iz vode. A na plazi su me gledali kao da sam svetsko cudo..:-D Svakoj trudnici,kojoj nije rizicna trudnoca,preporucila bih da ide na more.:-)
Meni doktorka ne dozvoljava da idem na more,zbog puta a najvise zbog morske vode jer kako kaze u trudnoci ona nije dobra...
Ja asam prosle godine isla na letovanje u sedmom mesecu trudnoce. Plivala sam i mogu vam reci da je jako interesantno iskustvo. Naravno nisam preterivala u tome i menjala sam kuoaci cim izadjem iz vode. Samo napred jer ako smo trudne nismo bolesne.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »