Komentari za tekst "Vaša beba u 16. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
107
Ostavite komentar
Pozdrav, imamo 16 mjeseci, odbija kuvanu hranu,place dok pokusavam da mu dam, samo voli pastu i pizzu,jel ima neko predlog sta da mu dam
Pozdrav ljudi normalono je to da naidje neki period pa, da deca ustaju noću i da sede budno do 00h ili 01h pa čak i nekad i 02h, pa opet uz mleko zaspu i kasnije opet spavaju normalno po celu noć pa, opet se bude i tako u krug bez brige dame moje sve to ok. I obroci možete davati ujutru čim ustanete spremite im popodne i užinu neku i pre spavanja. I normalno mleka malo. Veliki pozdrav.
Drage mame, zanima me da li vaše bebe imaju faze, u ovom uzrastu, da se bude noću? Budu budne 2-3h i zaspu. I to tako traje nekoliko dana, pa onda opet spavaju celu noć, onda opet budjenje i tako u krug? Moj sin poslednjih 6-7 meseci popije mleko i sam zaspi kroz 10ak min, a od kako je ta faza sa budjenjem, od tad je prestao sam da se uspavljuje i kad se trgne iz sna nema da samo nastavi sa spavanjem, nego odmah kreće plakanje :( a nikako za svo ovo vreme da izadje zubić (ostale su trojke u petice), pa da mi bude bar malo jasnije kakva je ovo faza 😅🥲
“Bebac ce moci da ČITA u biblioteci”.. Pozdrav za mame kojima bebe od 16meseci mogu vec na faks 😅😅😅
Baš sam htela reći kako nekad umeju da preteraju 😆
Caos , da li neko može da mi napise plan (satnice) obroka za vašu dečicu ? :-)
Dali se kojoj mami desilo da djete odn16 mj, nece da prica, sam 2 ili 3 rwc oce, radim stalo snjim al nece.. Rekne jednom i vise nece.. Kako je resla da djete poprica?
moja djevojcica se spusta niz tobogan. penje uz stepeniste drzeci se za ogradu. zna nekoliko pjesmica, od rijeci do rijeci pjeva. ne prica cisto ali se dosta razumije. poslusa sve sto joj kazem. u uzoj porodici svakome ime zna i ko joj je sto. i jos dosta toga. ja se prosto zacudim i zapitam da li je ovo moguce.
moje dete bi sto se tice biblioteke sve radilo samo ne bi sedelo i citalo knjige. slazem se sa ostalim komentarima,njega u ovom uzrastu zanima da sve čačka,baca,ruši,grize/mira nema.
Zeeeneee, pomagajte! 🤨 Sin ima godinu i 4 meseca, jos uvek ga dojim, budi se noci po 5-6 puta i siki iz navike. Pokusala sam da ga prestanem dojiti, 4 noci je bila drama, vristi, grebe, cvili... Horor! Na kraju place on, placem ja... Iskustva vasa sa prstankom dojenja, imate li neke savete?
nekoliko dana je spavao kod bake dok sam imala koronu, posle toga je prestao da sisa, nije vise ni trazio
Pozdrav. Moj sin ima 16 mjeseca i trenutno smo u istu fazu ne znam sta da radim. Jesi li ga odvikla? I kako si uspela ako jesi?
Moje iskustvo je, da sam ja dala majki i suprugu da uspavaju cerkicu, umjesto mene. I tako nekoliko dana, i prestala je.
Caos svima. Evo opis i mog bebca. Zaista je sad u fazi negacijr, sve je NE, zovemo je da nas ljubi ona kaze ne 😂 Ponavlja skoro sve sto kazemo, imitira zvukove zivotinja tipa mjau, av av, pi pi i slicno.
Zove nas mami (mama) i tati 💞
Bezi od nose kao djavo od krsta ali je ipak stavljamo, jos uvek ne radim pa imam vremena da joj se posvetim.
Voli da pali i gasi svetlo, pocela je da spaja dve reci npr mama dodji ili maco dodji :)
Voli barnija, jede sve sem boranije, kajgane jer ne voli, kikiriki joj jos nisam dala. Mmr vakcinu tek treba da primi. Tolikooo 🥰
Danijela, to se i mom sinu desilo posle mmr vakcine. Kvrzica iza desnog uha ,kao i kvrzice na vratu sa te strane . Dr. Kaze da je to normalna reakcija posle vakcine.. pozdrav
Da li neka mama ima iskustvo sa otokom iza usiju kod decaka? Primili smo mmr vakcinu prosle nedelje danas sam primetila iza levog uveta kvrzicu velicine klikera, da li je to samo normalna reakcija ili nesto slicno? Sutra cu se svakako posavetovati sa doktorkom
cao, sta je reko dr?
Ne mogu da izdrzim: graDska biblioteka! A ne “gratska” 🤓
Da.. :) Ali kako god, biblioteka?! Price ga ne zanimaju a slikovnica-knjiga bi bila unistena tako da ne znam kako bih je vratila... 😄 Knjige nam sluze za ukras na polici...
Htela sam da pitam Dali neka od vas je svoje prvo djete povela sa sobom na porodjaj drugog deteta??
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »