Komentari za tekst "Šta jesti za doručak tokom trudnoće?"

Komentara
9
Ostavite komentar
Vidim da dosta vas ima jutarnju kucninu. I ja sam je imala ali me.je spasla koleginica koja mi je rekla da dok sam jos u krevetu uzmem da pojedem 2 krekera. Ja sam jela one TUC. Mucnina prestala ,apetit se vratio. Probajte mozds vam i pomogne. Sto se tice dorucka... Jedem sve ,pa i slaninicu. Doktorka mi je rekla sve umereni i stvarno se toga pridrzavam. Sad smo 15 nedelja,krvna slika nam je super. Ovesnu kasu jedem za uzinu.
Da li je normalno da u 7. nedelhu trudnoće nemam mučnine? Imam druge simptome, ali mučnine hvala Bogu ne.😄
Ja sam u 21 sedmici i nikako nisam imala mucnine samo kisalina me muci
Dajte jos neki predlog,ne mozemo svakog jutra jesti jaja ili pahuljice
Zdravo.Zanima ujutru imam prevelike mucnine ,i nagon za povracanje cim nesto pojedem.Medjutim sinoc je pocelo je bas da me boli u predelu bubrega i zucne kese, i u donjem.delu tela sa leve i desne strane.Nznm da li je zbog hrane? Posto sam jela kiseo kupus? Bas me brine ,i sada me bolucka.Zvala sam sinoc i Hitnu pomoc oni su rekli da je to zbog varenja i jake kiseline koje imam.Zanima me vase misljenje i sta bih mi vi preporucili?
meni je jutro katastrofa ne mili mi se nikako ustati jer prvo slijedi povracanje, i dorucak je uvijek problem jer mi nista ne paše jer ga i onako povratim, popijem caj od đumbira natjeram se namazat koji zalogaj meda ili kakvog slatkog đema ali sve je to u maloj količini, nekad mi i jaja dobro sjednu ali rijetko,
Voce jeste zdravo ali ga treba izbegavati za dorucak, posebno u trudnoci. To su seceri koji daju brzu energiju i nisu dovoljni za pocetak dana. Najbolje rezultate daje kao uzina. Jedino ako ste frutarijanac, voce jedite za dorucak.
Ja sam jedna od nih koja nije imala naviku da doručkuje, aposlutno nikada, samo posao i onda ručak oko 15 - 16h možda kasnije večera i to je to, međutim, ovo se ne zove džaba drugo stanje...Mene moja beba budi svako jutro u isto vrijeme - oko pola 8, nekad i ranije...ali 7.30 je gornja granica...i već je postalo rutina - iz kreveta pravac u kuhinju - velika kašika meda i dve čaše vode, zatim slijedi kafa i priprema doručka...Ne vjerujem da svi jedu pahuljice, ja ih lično ne volim :-) zato je kod mene doručak jaja, malo hljeba, obavezno jogurt, čaša đusa, nekad narezak, a šta fali ponekad i hrenovkica ili kolutić salamice ili suvo meso, i voćkica...Ja iskreno u pola 8 ne mogu da kuvam krompir ili grašask...to ostavim za ručak...
Cak i ako nekada pre trudnoce nisam doruckovala, ako u trudnoci ne bih pojela nesto najkasnije do 10h imala bih nenormalnu mucninu. Ako bih jela, mucnine ne bi bilo. Inace, ni jednom nisam povracala tokom trudnoce, i nisam imala onu standardnu trudnicku mucninu, osim ako bih bila gladna. Ugojila sam se 13 kg, posle porodjaja bila laksa za 10kg.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »