Komentari za tekst "Da li smem da putujem u trudnoći"

Komentara
58
Ostavite komentar
Ljudi treba mi mala pomoc. U maju sam imala spontani pobacaj u 9oj nedelji, u pitanju je bila prva trudnoca. Proslog meseca smo poceli sa pravljenjem bebe ponovo i ja sam bila malo nestrpljiva jutros i odradila sam test koji mi je pokazao II. Mojoj sreci nikad kraja 😍😍😍😍 medjutim sada me brine nesto drugo. 16 oktobra muz i ja putujemo za Istanbul avionom. Sve je vec uplaceno jer nisam ocekivala da ce se sve ovo novo izdesavati ovako brzo. Ja cu tada biti otprilike u 6oj nedelji trudnoce. Cisto bih volela savet od vas da li je putovanje rizik jer nikako ne bih zelela da prodjem kroz istu stvar opet 😣😣😣 ili ako je neko imao slicna iskustva molim da podeli sa mnom 😊 ja svakako planiram sledece nedelje da se posavetujem sa lekarom ali previse je ovo rano da bi ista moglo da se vidi na ultrazvuku.
Putovanje u Istambul avionom u 6.nedelji trudnoće nije apsolutno nikakav rizik,a bebu ako i izgubiš nije se desilo ni zbog aviona ni zbog Istambula.
Pozdrav! Planiram na more u 12 nedelji. Prije toga cu imati pregled UZ. Osjecam se dobro i na poslednjem pregledu sve je bilo u redu. Na pitanje vezano za putovanje.. doktorica mi je rekla da mi ga ne preporucuje. Ne znam zbog cega?! Naravno da svi znamo sta drugo stanje nosi i da cemo voditi malo vise racuna o sebi nego inace.. Necu raditi nesto sto mi ne prija ili sto ne smijem... Uzivacu.. opustacu se.. setati.. citati.. ako je voda ok.. okupacu se i td... Sta vi mislite o tome?!
zdravo. ja imam rizicnu trudnocu imala sam dvojke a izgubila sam jednu bebu a jednu ne dal mi preborucujete da butujem u toku trudnoce imam meseca 6
Zdravo imam jedno pitanja, putujem automobilom 15 Sati Nemacka-Srbija i u 13.sam ned. Da li moze doci do komplikacija u toku putovanja?
Molim vas me posaverujte
Ja putujem avionom u 28, 29. I 32.nedelji trudnoce. Drzite mi fige da sve bude ok! :)
Ja sam u 27 nedelji putovala iz Srbije za Ameriku, menjala 3 aviona ali hvala Bogu super sam podnela put. Ali nije lako:)
Mene uskoro čeka putovanje za Ameriku. Baš se plašim. Doktorka je rekla da sačekamo 12. nedelju. Nadam se da će sve biti ok. Ako imate bilo kakav savet, dobrodošao je.
U 9oj sam nedelji trudnoce i danas sam se vozila gradskim prevozom koji je bas truckao. Imam neki cudan osecaj, ne boli me stomak, bas cudan osecaj, pa sam se bas upasila da to ne skodi bebi. Koliko je voznja truckavim autobusima pozeljna u prvom trimestru?
opustite se slobodno.ja sam u 6.mesecu isla avionom u cesku,provela se lepih 7 dana i sve ok.jedino sto sam se umarala malo pri duzim setnjama al to je valjda i normalno :)
Trudna sam 29 nedelja ,na svim kontrolama je sve okkk,htela sam da putujem na par dana pa zelim savet?
Trudna sam 24 nedelje,i do sad na svim pregledima je sve uredu,krv mi je uredu i udebljala sam se 9 Kg, interesuje me dali bi mogla putovati busem za Belgiju,dali neko ima sicna iskustva!!! :)
Treba da putujemo do becica automobilom , sada sam 16 nedelja trudnoce (do sada sve je ok).Putovanje bi trebalo da bude 22.08.2012.Da li postoji rizik ili se smatra dozvoljeno putovanje(ako ovako bude kao do sada-sve u redu).
moguli da putujem u 9 ned blizanacke trudnoce kolima
cao ..hocu da putujem u 28 nedelje trudnoce a vracam se za 4 nedelje u 33 nedelji trudnoce .putujem iz Londona prema Skoplju.let ce trajati od prilike oko 3 ipo saati .normalan termin mog poragaja je 28 septemvra,ali moj ce poragaj biti sa carskim rezom radi to sto imam operaciie na obe karlice i oba kuka i zatoa sto prvo dete mi e bilo sa carskim i ovo ce da bude .termin carskok reza je 21 septemvra.do sada sve je ok sa mojom trudnocom,sta vi mi preporucujete treba li da letim ili d aodlozim putovanje?unapred vam hvala
caoo swima..ja sam u 22 nedelji trudnoce...imaam jedno pitanje za swe pa ko je upucen ili ima slicen problem neka mi odg..isla bix na more ali sam imala bolowe na dnu stomaka i pila utrigestan inace sam zatworena i trudnoca mi nije ruzicna ali mi je doktor rekao da mi je grlic materice skracen i da mi ne preporucuje truskanje autom...dali je to opasno i dali smem da odem na more...xwalaa swima..pozz
cao dali ima neko da putuje 29 nedelje u trudsnoci a vracam se 33 nedelji iz bosne.a norveske presjedam u njemackoj do zagreba pa autom do predora.tako nazad.dali je to rizicno.a termin mi je 14.9.2012.avijonom idem..molim vas odgovorite mi hitno..
cao svima,dali je neko putovao u 25 nedelji trudnoce i dali je to rizicno interesujeme da putujes odprilike 15 sati vozne automobilom prva mi je trudnoca i nemam iskustva ako neko zna da mi kaze za sada imam super trudnocu nemam problema
Samo da kazem procitala sam komentare vezano za kucne ljubimce i bebe. Mj pas se doslovno ubio kada je nanjusio da sam trudna a shvatio je to 5 dana nakon zaceca bebe. Nesto pre je drasticno promenio raspolozenje. Nervozan a to nikad nije bio i bio je ljut zbog svega. Voleo me je preko svake mere io bio samnom godinu dana. Mesanac! Zauvek ce ostati u mom srcu! Cuccio!
cao...ja sam u 11.nedelji trudnoce,i planiram ici na more za 2 nedelje...ovo mi je prva trudnoca,pa iako doktor kaze da je sve u najboljem redu,ne mogu da ne brinem...:) zato bih volela da cujem misljenje drugih ljudi...hvala unapred...poz
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »