Komentari za tekst "Koji su razlozi za prestanak dojenja?"

Komentara
31
Ostavite komentar
u HR i BiH kazu da beba doji. Smanji dozivljaj perfekcionisto. Kao sto znas i sama, u SR ima puno izbeglica, a i Bebac prate mnogi u regionu
Prvi put cujem da majke koje imaju bubrezne probleme ne smeju da doje. Imam bebu od mesec dana, levi bubreg mi je otkazao jos kada sam imala 4 godine, i dojim svoju devojcicu regularno, ii nemam nameru da prestanem, posto nisam primetila da joj je moje mleko ni u jednom trenutku zasmetalo.

Tako da, mame slobodno dojite, kao sto je vec neko dole napisao, sve je u glavi. ;)

Veliki pozdrav.
A sta je tu problem sto se kaze da dete doji?Tako su se stare zene pre izrazavale a ustalom postoji vujaklija da se procita!Mama sa momka od 7 godina koji je susao do 10.meseci a nije hteo nego sam ga primorala i prevramano rodjenih blizanaca od 18meseci.blizanci nisu sisali jer je njima refleks sisanja bio izmenjen i nisam htela da ih mucim pa sam se izmuzavala pa na flasicu i tako 10 meseci,mozda bih i vise nego mi je umrla mama pa mi je nestalo.Pozdrav svim mamama cija deca piju njihovo mleko i onim kojima ne oiju iz opravdanih razloga.a samo jedno ! onima koje su se odrekle tog svojstva zarad lepote(znam ih mnogo koje ja znam).Najlakse je biti sebican!!!
Emilija: Mojata kerka ima 6 nedeli i mnogu spie ne mozam da ja razbudam za da jade normalno li e tolku dlaboko da spie?
Molim trudnice da obrate paznju na termine koje koriste! Beba nikako ne moze da DOJI, ona sisa ili biva PODOJENA a majka DOJI!!! Srdacan pozdrav trudnicama, mamama i njihovim bebama!
Moja devojcica je napunila 24 meseca i jos doji.
Doji samo kada ide da spava i ponekad kada se probudi.
Iako nas vecina savetuje da treba pod hitno da prestanemo ja cu je pusiti da ona sama prestane biti zainteresovana za siku.
Cak ima i onih koji nam pricaju price kako sada mamino mleko steti detetu itd, itd.
MOJA BEBA SADA 26 PUNI GODINU DANA,I JOS UVEK JE DOJIM.MISLIM DA JE MAJCINO MLEKO NAJZDRAVIJE ZA DETE JAKO MI JE DRAGO STO HOCE DA SISA I NEMISLIM DA JOJ USKRATIM TO SVE DOK SE NEODBIJE SAMA ILI DOK NEPROHODA.
Cao,ja sam veoma zabrinuta.Naime,sin mi je alergican na mleko,a vestacko mleko mu se nesvidja.Dojim ga jos,ima 5 meseci,s tim da ja neuzimam mleko ni u kom obliku.Ne znam dokle ce tako moci,bojim se te alergije..Ako neko ima ideju sta da radim,pisite...Pozdrav!
ja moju cerku dojim vec 9 mes.i nameravam i dalje. Potpuno sam uverena da svaka majka moze da doji svoju bebu, jer ako moze ona koja usvoji dete pa kako onda ne moze ona koja ga je rodila,Dr kazu da sve dolazi iz glave, naravno sem kada je u pitanju neki medic.problem.
cao moju bebu cu dojiti obavezno 6 meseci hvala Bogu imam mleka a i duze jer dok beba doji zasticena je od virusa i odpornija. pozzzz...
dobar dan drago mi je da sam 1.Moja beba ima uskoro 4 meseca,doktor nas je pitao da li cemo da sisamo do 6.meseca,a zasto ne bi i kasnije?veliki pozdrav mamama koje doje,onima koje su pokusale,i onima koje ne mogu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »