Komentari za tekst "Vaša beba u 8. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
429
Ostavite komentar
Samo nek si ti zadovoljna, šta dete zna.
Kakvo nerazumevanje dečijih emocija i nežne dečije duše. Nikad se beba ne ostavlja da plače, nikad. A dole neko napisa, prestala je plakati ne zato što ste je vaspitali i naučili,nego kad je nezadovoljstvo preraslo u patnju i bol.
Okrutno!!
Svaka čast Katarina. To je prava mama. Ne obaziri se na negativne komentare. Pozdrav veliki.
A šta si time postigla? Jedino to da je beba od iznemoglosti prestala da plače i da je ljutnja prešla u patnju i bol, pa kad je ukapirala da plakanjem neće dozvati mamu normalno da je prestala. A okupati si se mogla i pre nego ona zaspi, valjda dete ima oca. Ja to obavim i kad smo same nas dve, ostavim je u hodniku ispred vrata pa se ona ogleda kod ogledala dok se ja tuširam, a vrata ostavim otvorena da je vidim. Eto jedino za kosu sačekam da zaspi. Baš je bilo bitno da dete ovog uzrasta na silu odvojiš od majke.
Mame da li koristite ulje za bebe nakon kupanja? I koje? Moja bebica kao da je do ila suve pecate, atopijski dermatitis iliti ekcem. Dobili smo neki medicinski tecni puder i sad joj je bolje. Pitam vas koje je najbolje ulje za bebe?
mi koristimo Dzonsons ulje za laku noć i to svaki drugi dan Zadovoljna sam.
sta da radim noc mi je najgora po citavu noc se budi a dizem se u 5 ujutro neizdrzivo je postalo jeli do hrane za noc gladan ili dajem mlijeko i cokolino savjet
A ti Ana visis ovde i svima komentsrises sve zivo. Na svakom drugom komentaru te ima, vec prepoznajem tvoje objave. Da mi je znati cime se ti hranis...Ako nemas savet ne pametuj stalno.
Kako ih zdravo hranite, baš se ne zna šta je zdravije,čokolino,keks ili griz. A dobro,sve ide iz porodice, ako vas dvije jedete paštetu,burek i kifle, ne može se ni očekivati da djeca jedu išta zdravije od čokolina i keksa.
ja mojoj bebi dajem veceru oko pola 8 malo griza sa bebykeksom i posle oko pola 9 kupanje i u 9 spavanje i tako
malo duze spava
moja beba niti stoji sama niti pokušava da hoda, lenjivicaaa prava mala
Moja beba skoro hoda, tj dize se, drzi se za krevet i stoji itd..treba da te uhvati za palčeve i da je iz sedećeg položaja dizes da ustane ☺️ tako je nama rekao pedijatar, i ne slusaj nikoga sve u svemu.. Ako od tamo neke Mare ili Jane dete ne hoda ili hoda a tvoja hoce ili neće to je samo tvoje dete! 💖 💖
Pa šta, hodaće sa 11-12 meseci, zašto mora sad?
Zašto bi beba ovog uzrasta to radila???
Vuk i dalje spava u tri ture, prve dve i do sat i po a trecu oko pet-sest oko 45 min koliko da premosti do osam do kupanja; za sada je tako; sto se tice hrane bas je lepo prihvatio i jede sve, voli i voce i povrce i mesicu; ali posto i sisa muku mucimo nocu, i dalje ima dva podoja ali ne zato sto je gladan vec navika, varam ga nekako vodom ali ne uspeva puno, jede kasno rucak ali ipak navika je jaca, ali verujem da cemo i to izbaciti uskoro; brzo ce da poraste pa nece ni hteti vise da se mazi :))))
isto sve 😊
Vrlo slicno nama :) moja cerkica (ovih dana puni 9 meseci) i pored sve hrane koju dobro jede, budi se nocu dva put, a jako retko jednom... Ocekivala sam da ce uz cvrstu hranu to prestati, ali nije. Posto je aktivnija sto je starija, sad se cesce desi da se samo jednom probudi. Spavanje - ujutro je aktivna oko sat vremena, pa odmah zaspi, na pol sata, sat. Posle rucka spava malo jave, npr.dva sata i nekad cak i pred veceru i rucak, ali nekad ne.
jos jedno pitanje koliko je beZnedno da pustim sinka da puzi po travi.? imamo veliko dvoriste ali se bojim krpelja, skinula mu je pedijatrica jednog sa vrata bas je bilo traumaticno 3 coveka ga drzalo. greota da budemo u kuci non stop.
mucimo muku sa spavanjem! propinje se uz krevetac stoji i doziva u sred noci! kad ga uzmem sanjivo hoda po nama inace puzi vec dva meseca i sada vec i stoji. aktivan je bas. ima 2 nemlecna i sisa kad hoce zbog vrucina. nocu je agonija. otkako je sam izbacio nocne podoje spavao je 21-05h do 6 meseci od tad da l sam vezala 3 sata ja ne znam. inace sve po ps-u radim, ne koristimo dubke setalice idemo kod fiZijatra na kontrole siper napreduje jede po kuvaru za bebe bas vodim racuna. kao zombi sam
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »