Komentari za tekst "Kako bi trebalo da izgleda bebina stolica?"

Komentara
194
Ostavite komentar
ukoliko vam se beba muci dok kaki, ili ne moze da kaki, uzmite toplomer, namazite vrh pavlovicevom kremom I lagano ubacujte u bebin cmar.SAMO VRH, NIKAKO DUBLJE.Pravite kruzne pokrete, za najduze dva minuta beba ce kakiti.Ne radite to stalno, jer cete ih navici da im pomazete I da se ne trude oni sami

mislim da se to sa toplomerom ne radi prvo zbog mogucnoati ozlede a i zato sto se tako doprinosi lenjosti creva koja kasnije cekaju stimulaciju da bi doslo do praznjenja...to se pre radilo ali mislim da se vise ne preporucuje...masaza stomacica,lagana,pritiskanje nogu na stomak...msm da se tako moze bebi pomoci da kaki:-)
zdravo svima
moja beba ima 7 ipo meseci i posle svakog obroka kaki...nije proliv ali je tecnije...sve sto pojede izbaci...da li je to normalno??
Vidim da nisi dobila odgovor, ali me interesuje da li je to normalno, jer i moj mali ima 7 meseci i kaki posle svakog obroka bas kao sto kazes nije proliv ali je mekano.
Takođe, i koja devojčica od nepunih 8 meseci ima oko 4-5 stolica dnevno.
zdravo svima
moja beba ima 2 ipo.meseca, dojim je. i odlucila sam da joj uvedem adaptirano mleko jer nekad manje mleka imam. probala sam 3 vrste. nijedna joj ne odgowara. ne kaki redowno. zivimo u inostranstwu. a dosli smo na odmor u Srbiju. ne znam da li da je wodim kod lekara? za mesec dana se popravila 700 gr.sta da radim? jel ima mozda neko slicnog iskustva? ili neki savet? hvala unapred
bebac ima 6 meseci,poceli smo sa uvodjenjem cvrste hrane,svaki dan je kakio,sad prvi put tri dana nije,ima gasice,ali nr kaki,sta da mi dam da porucka da bi kakio?
Moj sincic ima 2,5 meseca,pre 5-6 dana je poceo kakiti posle svakog obroka,stolice su kasaste nisu vodene,zute boje i kiselkastog mirisa.koristili smo impamil ali je mnogo bljuckao od njega pa po savetu pedijatra presli smo na Humanu,popio je 3 dupla pakovanja i ovo je krenulo,sada nam je pedijatar preporucio hipp Combiotici Linex baby ali i dalje isto,jel moze neki savet?
moja beba ima 2 mjeseca i nije kakila 5 dana.. a ima vjetrove... stomacic joj nie nadut ... hranim je mlijekom... prvi mjesec je kakila normalno... place kad ispusti vjetrove..
Moj bebac ima 2 meseca prvi mesec je kakio redovno a onda he poceo na svakih 4-5 dana, samo da ga dojim. one dane kad ne kaka sav je nervozan, nadima se i ima jos jace grcice nego onaj dan kad se pokaka. Pomozite mi kako da pomognema svojoj bebici i ima li iki nacin da mu se stolica povrati na svaki dan. Da li je to uopste zdravo da tako ne kaki po par dana? Ovo mi je prva beba pa u nista nisam upucena.
pokusajte da pijete sok od jabuke ili kompot od jabuka,meni je moja patronazna rekla da od tog soka beba cesce kaki.
moja beba ima 5 ipo meseci i juce sam joj prvi put dala ispasiranu svezu bananu sa malo mlevene plazme, pa joj je kaka od jutros sa nekim crnim sitnim komadicima mada se beba oseca i ponasa kao i do sad...jel imao neko isto iskustvo sa bananom?pozz
receno mi je da je to normalno jer i kad se banana ostavi da stoji pocrni zato je kaka takva
Draga Adriana,da li ste dobili odgovor na pitanje? Mom malenom se isto to desilo,cela kaka prosarana nekim crnim nitima,a juce je prvi put jeo bananu... sve najbolje :)
MOJA BEBA IMA 8 MESECI I POSLE SVAKOG OBROKA ONA KAKI,A STOLICA NIJE NI MEKA NI CVRSTA
Moj bebac ima 3 meseca kaki na svaki 5-6 dan. sta da radim,kako da mu pomognem,inace dojim ga kad zatrazi ali vecinu odmah bljucne kao da nema mesta.
Moja beba isto nije htela da kaki i ja sam popila dve litre soka od breskve
Ona je za 24 sata kakila a nije imala stolicu tri dana. Ja moju bebu samo sisam jako mleko zato nemoze da kaki evo i danas je kakila.Probaj a dobro ce biti i za tebe i za bebu
imam bebu od mesec dana i vec tri dana nije kakila dali je to normalno?
ako je na adaptiranom mleku posle 5 dana se alarmiraj,ako samo siki posle 10 dana...uostalom prati ponasanje bebe...moj sincic je imao bas redovnu stolicu prvih mesec dana...sad ima na po 3-4 dana al toliko se ukaki da sve dane sto nije nadoknadi:)
moja beba ima 5 meseci i 4 nedelje kaka joj je zute boje ali je bas cvrsta i cesto place dok kaka
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »