Komentari za tekst "Kako rešiti poteškoće sa spavanjem u trudnoći"

Komentara
48
Ostavite komentar
Ćao, ja sam u 17-oj nedelji trudnoće i osećam velike bolove u donjem stomaku, često mi se mokri i onda se često i budim. Kako da to sprečim?
Pozdrav mame htela sam da pitam dali vam se dešavalo u ranoj trudnoći da ne može te da zaspi te a spava vam se ja jos uvek nežnam dal sam u drugom stanju zato i pitam 😊
Dali je to normalno u trudnoci da ti se spava preko celog dana a ne mozes da zaspis i samo se okrecam da nadjem sebi mesta kako bih zaspala a inace nežnam dal sam trudna treba da uradim test dal je to normalno početkom trudnoće hvala unapred trudnice.
Dobar dan ja sam u 13 nedelji trudnoce,i desava mi se da zaspem na stomaku,da'l to moze naskoditi bebici?
Da li se neka od vas buduci mami susrela sa vrtoglavicom? 17 sam nedelja i bas ume da mi se zavrti
Zdravo mame, da li neka od vas ima problem sa vrtoglavicom? Ja sam u 17 nedelji i bas imam vrtoglavice uzasne
Ista stvar.. Ja sam 17+5 tt i vec vise od tjedan dana imam vrtoglavice.. Ne uzastopno,ali nekad se desi da se ne mogu sama ni otusirati.. 🤷‍♀️ Citala sam puno o tome, kazu da je to normalno .. Ali sutra idem na kontrolu pa cu se svakako posavjetovati sa svojom lijecnicom 😊
Zdravo svim mama imam jedno pitanjeza vas. U 15 sam nedelji trudnoce i interesuje me da li mogu da spavam na stomaku ili ne? Hvala unapred
Nije preporucljivo,kao ni na ledjima.Najbolje sa strane!
Позз мамице, ја сам у деветом месецу и синоћ сам у току спавања и окретања на другој страни осетила такав бол да нисам могла да се померим колико сам се уплашила, бол је био испод груди на десној страни као да се нешто окренуло, да ли могу окретом да повредим бебу или део неког тела рецимо рукицу ?
Ja menjam strane malo na levo pa se u kasnije okrenem na desni bok pa i na ledja ili na guz da ne budem bas pravo makar 5 min pa malo istegnem noge ali onda opet na bok.
Muz hoce da mi kupi taj jastuk za trudnice jer evo vec sam peti mesec pa mi je i stomak poveci,a ovako sam sitne gradje.
Sa prvim detetom sam stavljala izmedju nogu obican jastuk i on mi je pomogao.Al sad vala ima da se pocastim jastukom za trudnice ionako imam vise obaveza oko kuce i deteta nego u prvoj trudnoci.Zasluzila sam valjda bar nocu da mirnije spavam hahaha ;-)
Odlican je jastuk,neces se pokajati da ga kupis,ja ga koristim.. Beluga jastuk i mnogo je udoban,a i posle ce ti koristiti kad dodje beba 😚🤗
Ja koristim običan, u obliku slova I jastuk za trudnice i toplo preporučujem svim mamama, nije Beluga ali radi posao makar meni. Cena mu je vrlo pristupačna negde oko 1500din i olakšava spavanje.
Pozdrav svim trudnicama :)
Voljela bih da mi neka kaže da li je normalno da se budim u pola noći kako bih povratila?! Inače,u trećoj nedelji sam trudnoće. ♡
To je sve normalno.

Tekst kao iz Kurira ili Telegrafa ne spavaj na ledjima, ne jedi morsku ribu, ne radi ovo, ne radi ono, kao babske bajalice. Kako li su nosile i donosile na svet generacije dece dok nisu imale Bebac i slicne sajtove da im sole pamet? Ovde sam procitala vise zlonamernih gluposti nego igde na svetu. Ovim ste definitivno izgubili jednog posetioca. Da su pametni i ostali da se manu budalastina i prostaka koji zaradjuju novac po svaku cenu preko Interneta i da pitaju doktore sta je dobro a sta ne. Najbolje vezite zenu u lezeci polozaj na levoj strane, da se ne sekira kad se u snu slucajno okrene na ledja, zbog dotoka krvi u srce.
Ja sam 37 nedelja...jako lose spavam, tesko mi je da se namestim jer je stomak bas veliki. Pravilo levog boka pokusavam da postujem ali ne ide, brzo me zaboli stomak. Spavam po 15-20min pa me probudi bol, nalik menstrualnom, i tako celu noc, a pritom i deckonja djuska, gurka...
poz svim mamama :) sve sam probala.caj,mleko,da ne veceram kasno..nista nije uspevalo.u 3,4 se budila i nisam spavala.dok mi moja sekana nije donela BELUGA jastuk.od tada se nisam probudila nijednu noc.to je meni pomoglo.nadam se da cete i vi pronaci nacin,jer me je to pratilo skoro 4 meseca...a najbolje kad svi kazu pa spavaj sad,neces imati kad kad se porodis :))))))))srecno mame
Ja pokusavam da zaspim na levoj strani ali nema sanse. Beba je dosta nisko okrenuta glavicom na dole i kako legnem na levu stranu imam osecaj da je gnjavim svojom tezinom a ima me. Jedino kako mogu da zaspim je na ledjima sa beluga jastukom ispod nogu i sa dva jastuka ispod glave. O desnoj strani ni da mastam jer beba nekako uvek vise cuci na desnoj strani. A inace moram da mirujem zbog grlica pa tako provedem dosta vremena na ledjima. Plasim se da li beba dobija dovoljno kiseonika i krvi zbog toga? Placenta mi je na prednjem zidu pa se ipak nadam da je ovaj polozaj ok. Srecno svim trudnicama i onima koje ce to postati.
Ja takodje imam problem sa disanjem kada legnem na levi bok kao da mi nesto pritiska pluca i ne mogu da disem. Najvise mi odgovara da spavam na ledjima ali u malo podignutom polozaju gornjeg dela. Da li jos neko ima takav problem?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »