Press
PRESS
Znate li kako je to biti u sredini, ni tamo, ni ‘vamo? Nisam mamina i tatina prva radost ali ni najmlađa maza? Pitanja koja bi srednja deca rado postavila drugima.

Pročitajte zašto je baš septembar idealan za letovanje sa bebama i malom decom?

Da li i vi primećujete razliku u pristupu između prvog i drugog deteta?

Majka koja doji ima smanjenu mogućnost da oboli od raka dojke, jajnika, materice, tiroidne žlezde, jednjaka i limfnih žlezda.

PAPA test može ukazati na postojanje kancerogenih ili pretkancerogenih ćelija, zbog čega je potrebno uraditi dalje analize - biopsiju i poseban pregled grlića materija, kolposkopiju.

Kristijano Ronaldo jedan od najboljih fudbalera sveta, igrač Juventus i reprezentativac Portugala, otac je četvoro dece

Na Adi je održana besplatna Rosa radionica dojenja uz prisustvo velikog broja trudnica i mama

To nisam tako zamišljala. Gledajući druge majke, sve deluje jednostavno. Rade sve što i pre, samo sada vode računa o još jednom malom biću. Ali to ipak nije samo to...
Poznato je da je dojenje većini majki najspontaniji i najdirektniji način da se emotivno povežu i telesno ostanu bliske sa svojim novorođenčetom još od prvog dana nakon rođenja

Kod bebe se znaci zatvora mogu pojaviti u bilo kojoj fazi nakon rođenja.Veruje se da se zatvor javlja usled razvoja sistema za varenje deteta.

 Svetska nedelja dojenja počinje danas i traje do 7. avgusta , a obeležava se širom sveta u 150 zemalja sa ciljem osnaživanja dojenja

Ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku smatra da su neke mame nešto malo oštećene Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom

Evo zašto ne treba da vas grize savet ako hranite bebu kašicama iz teglice

2016. godine, rešili moj dragi i ja da hoćemo četvrto dete. U aprilu 2017. godine saznajemo srećnu vest...
Sve je počelo tog juna 2018.godine, kada su nam dve crtice na testu za trudnoću ispunile najveću želju.

 Svetski poznata pevačica i izvođač Bijonse nedavno je objavila dokumentarac o tome koliko joj je vremena trebalo da se vrati u formu nakon rođenja blizanaca.  

Dve beskrajno duge godine želim da ugledam te dve crtice! I kao u nekom sladunjavom filmu, pojavile su se kada sam se najmanje nadala.

 Na Youtube-u postoji mnogo dečijih kanala, ali onaj koji se izdvaja svojoj kreativnoću, širinom i edukativnim sadržajem jeste kanal “Pevaj sa Sandrom"

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prosledilo je odgovor na tekst koji je objavljen na našem sajtu. Tekst ogovora objavljujemo u celosti:

Pratite potrebe svoje bebe, uz podoj na zahtev i bez sata - ovo su prvi saveti za uspešno dojenje