Press
PRESS
Tamo gde raste cvet ima jedan mali svet, gde zelena je trava i živi puno mrava... A jednom se mravu spava, radi, radi celog dana, jedva čeka kući doć', pa da kaže laku noć...

 Bebac je bio u poseti novootvorenom porodilištu u Lazarevcu  - pogledajte u kakvim se uslovima porađaju Lazarevčanke

 

 

Dr Ranko Rajević, autor programa NTC sistem učenja, daje roditeljima praktične savete za provođenje vremena sa svojom decom i usmerava na najčešće greške novih roditelja

Iako se sastoje od samo tri-četiri slova, ova kratka imena mogu biti veoma moćna, zanimljiva i upečatljiva - sa čime se slaže sve veći broj ljudi u poslednje vreme koji se odlučuju upravo za njih.

Udruženje „Baby friend“ otpočelo je realizaciju Projekta „Podrška dojenju“ 

Koristeći Bebac aplikaciju, veoma lako ćete doći do informacija o tome koji su pregledi neophodni i najvažniji u trudnoći
Jedna od čestih briga roditelja kada je u pitanju zdravlje deteta jeste i učestalost i boja stolice. Ovo nije slučajnost, jer stručnjaci objašnjavaju kako stolica pokazuje da li je dete zdravo ili ne.
Zašto neke žene nemaju menstruaciju i godinu dana posle porođaja, dok se kod drugih menstrualno krvarenje pojavi u prvih mesec dana? Kad očekivati menstruaciju i od čega zavisi?

Neophodan rad na unapređenju zakonskih rešenja koji bi zaštitio prava trudnica i porodilja u Srbiji

Jednog zelenog dana, onog zelenog leta, kada je bela rada, odlučila da cveta... Najlepše uspavanke za decu. Uspavanke za decu Ljubivoje Ršumović.
Pojačano "trudničko" znojenje pojavljuje se bar kod svake treće žene u drugom stanju. U pitanju je znojenje povezano sa hormonskim promenama u telu ali i drugim, manje poznatim uzrocima.
Da li se kod nas još uvek podrazumeva da će starije dete brinuti o mlađem? Da li je to njegova porodična obaveza i ako da, kako to utiče na njega i na odnose između članova porodice?

 Dečija nedelja se obeležava svake godine

Kako izgleda priprema žene za proces VTO i na koje zdravstvene aspekte treba obratiti pažnju

Prve ljubavi zna se - desile su se već u prvim školskim danima

Šta da očekujemo na pregledima i kontrolama u I trimestru? Pročitajte savete našeg eksperta

 
Pročitajte šta vam je od dokumentacije potrebno da iskoristite dvoje pravo na bespaltnog stomatologa

Nacionalna nedelja dojenja se u Srbiji simbolično obeležava svake 40. nedelje u godini, što predstavlja broj nedelja u trudnoći

Od danas razvedravanje, pogotovo na Zapadu zemlje gde će veći deo dana imati sunčane intervale, očekuje se dan bez kiše. 

 

 

Lepe vesti poznatog holivudskog para...